SondajRSS Feed

Procurorii DIICOT Salaj au muncit in van

Cel mai spectaculos dosar de coruptie din Salaj va fi clasat

18 Martie 2019

In dosarul in care principalii protagonisti erau vicepresedintele Tribunalului Salaj, Patritiu Daraban, oamenii de afaceri Ioan Galis si Ioan Huluban, probele au fost obtinute prin interceptari in baza mandatelor de siguranta nationala, cu sprijinul SRI, si sunt declarate definitiv nule

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins joi, 14 martie, contestatia DIICOT si a Sectiei speciale de investigare a magistratilor, mentinand solutia din noiembrie anul trecut a Curtii de Apel Cluj, de constatare a nulitatii rechizitoriului din 2016 prin care fusesera trimisi in judecata vicepresedintele Tribunalului Salaj, Patritiu Daraban, oamenii de afaceri Ioan Galis si Ioan Huluban, lichidatorul Razvan Zavaleanu si altii.
Procurorii DIICOT Salaj au descoperit infractiunile prin interceptari in baza mandatelor de siguranta nationala, cu ajutorul SRI, iar apararea si-a constituit demersul pe nerecunoasterea acestor probe si eliminarea lor din dosar.
Cum rechizitoriul procurorilor se baza exclusiv pe interceptari, dosarul ramane practic gol, iar solutia logica este clasarea si neinceperea urmatrii penale impotriva celor pe care DIICOT i-a identificat drept un grup infractional organizat.
ICCJ a constatat practic nulitatea absoluta a intregului dosar de urmarire penala - acte de urmarire penala, mijloace de proba si rechizitoriu.
Cunoscutul avocat Mircea Popovici, care a fost aparatorul unui dintre cei 13 suspecti si care anunta in noiembrie ca s-a obtinut in premiera in tara eliminarea fizica a probleor obtinute prin interceptari din dosar, spune ca singura solutie ramane clasarea dosarului, adica netrimiterea in judecata. Potrivit Codului Penal si Codului de Procedura Penala, cercetarea penala nu va mai putea fi reluata in baza acelorasi probe, pentru ca au fost declarate nule, explica avocatul. Mircea Popovici concluzioneaza si spune ca rezultatul este firesc, pentru ca urmarirea penala se efectueaza numai de organele de urmarire penala. Iar in acest caz a fost vorba de interceptari efectuate in colaborare cu SRI, in baza faimoaselor protocoale, denuntate ca fiind nelegale.
Procurorul de caz, Liviu Bubuiug – procuror sef DIICOT Salaj – spune si el ca probele au fost obtinute prin interceptari pe mandate de siguranta nationala, cu ajutorul SRI Salaj, acestea fiind si singurele probe din dosar. Odata ce probele au fost declarate nule de judecatorii ICCJ, definitiv, dosarul a ramas gol si, pentru ca nu sunt alte probe in dosar, cauza urmeaza sa fie clasata.

Opt suspecti au fost retinuti in febuarie 2016,
acuzati de constituirea unui grup infractional,
iar lista pagubitilor era impresionanta

Opt suspe

Cel mai spectaculos  dosar de coruptie din Salaj va fi clasat
cti erau retinuti pentru 24 de ore în urma cu trei ani, la sfarsitul lunii februarie 2016, în urma unor descinderi si perchezitii, intre care afaceristii Ioan Galis si Ioan Huluban.
Reprezentantii DIICOT Salaj au formulat propuneri de arestare preventiva pe numele mai multor persoane suspectate ca au facut parte din grupul infractional organizat.
Procurorii au grupat în acelasi dosar mai multe infractiuni, respectiv nereguli legate de insolventa firmelor Eurocard 2000 si Eurocard 2007, judecata de Patritiu Daraban, frauda la examenul de bacalaureat din anul 2012, pentru fiica lui Galis, care ar fi lasat indicii pe lucrare pentru supraevaluare, dar si mascarea depasirii vitezei autoturismului în localitate, în cazul aceluiasi afacerist Galis, prin completarea amenzii de catre politistii Farcas si Zaha, pe numele fiicei contravenientului.
Anchetatorii vorbeau, printre altele, despre acuzatii de dare de mita, cumparare de influenta, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, luare de mita în forma continuata.
Aparatorii inculpatilor au facut în repetate rânduri presiuni pentru finalizarea rechizitoriului, chiar au obtinut în doua rânduri stabilirea unor date limita în instanta, dar procurorii au invocat extinderea urmaririi penale si volumul imens de investigatii de efectuat.
In 21 decembrie 2017, dosarul penal nr. 1069/33/2017 a fost inregistrat la Curtea de Apel Cluj, fiind trimise in judecata 13 persoane, suspectate de fapte de coruptie.
Pe lista inculpatilor apareau in prim-plan judecatorul Patritiu Daraban - fostul vicepresedinte al Tribunalului Salaj, afaceristii Ioan Galis si Ioan Huluban - patronii firmelor Eurocard 2000
Este uimitoare lista partilor vatamate in dosar, nu mai putin de 80, intre care firmele Primaron si Vidalis, administrate de cunoscuta femeie de afaceri din Zalau, Elena Stanca, dar si Volvo Romania.
Nici partile civile constituite in dosar nu sunt de neglijat, 19 la numar, intre care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Lukoil, Primaria Hereclean si Directia Silvica Salaj sau Administratia Bazinala de Apa Somes Tisa.

Vizualizari 5312
Comentarii articol (75)

>

in 18 Martie 2019 0:56

TRAIASCA INFRACTORII! SA FIE FACUTI CETATENI DE ONOARE AI ZALAULUI!

>

in 18 Martie 2019 2:03

Era previzibil. Citiți comentariile din perioada când cazul era "proaspat". Lumea aceasta capitalistă se împarte în două: cei cu bani si cei fără bani. Justiția este doar pentru ultima categorie. În rest sunt spectacole cu final cunoscut. Paine si Circ!

>

in 18 Martie 2019 6:12

Acestea aunt roadele guvernarii PSD. Ei au dost stresati de probele obtinute prim interceptari, chiar daca s-au facut in baza unor mandate. As a .ca atentie la ce votati pentru ca urmeaza si mai grele - codul administrativ da drumul la furt fara nici o retinere.

>

in 18 Martie 2019 6:54

Cine e de vina?? Cine le plătește stresul la care au fost supuși?? Înseamnă că cineva ne-a mințit!!!

>

in 18 Martie 2019 7:03

Asta e Românica, tara unde infractorii o duc bine si fac ce vor.

>

in 18 Martie 2019 7:14

Este cel mai ,, infestat,, ziar ...a asteptat trei zile de la dat sentintei sa dea stirea ..au avut nevoie de ,, binecuvantarea ,, procurorului ..::(((.\r\nInformarea este complet eronata , procurorul a facut abuzuri grosolane in acest dosar ( a se citi sentintele date de judecatori si nu a le comenta dupa ureche stimati reporteri),in primul rand ca procurorul nu avea competenta instrumentarii dosarului ,a incercat sa l imite pe vestitul portocala sa iasa cu un dosar ,, uau ,, pt a se preamari in fata salajenilor .\r\nNu au fost anulate probe pentru ca nu au existat faptele pe cate le-a descris in rechizitoriu , i -a picat tot dosarul in cap pentru ca a fost facut ilegal, imoral si a incercat discreditarea unor persoane respectabile , cu o cariera si cu scoli seriase facute ..

>

in 18 Martie 2019 7:18

Rusine procurorilor care au instrumentat dosarul !!!! Cand ai probe si oameni vinovati fa-ti datoria ...dar nu chinui familii intregi doar pt orgolii personale ....Ati lezat dmnitatea unor persoane onorabile , ati incercat sa i discreditati si sa i umiliti iesind in presa cu tot felul de ,, povesti vanatoresti,, fara sa va pese ca acesti oameni au familii , functii pt care au muncit ..si spre sfarsit de cariera ( la cativa dintre ei ) fara nici o vina sau fapta ..v ati permis sa i umiliti si sa va jucati cu viata si sanatatea lor ...D-voastra Care ar trebui sa fiti primii care respecta legile si drepturile omului, ati comis cel mai grave si nedrepte fapte !!!pt asta trebuie sa fiti judecati si sa platiti pt prejudiciile aduse atat celor pe care i-ati tarat in acest dosar fara vina ,cat si statului Roman pentru cheltuielile uriase care le-ati facut cu acest dosar ...Avem rabdare sa vedem cand veti da socoteala ..!!!??

>

in 18 Martie 2019 7:26

Poate sa ne spuna cineva cat a cheltuit d -nul procuror din banii statului pentru acest dosar ??? Am fi tare curiosi ...!! Asteptam sa iasa d -nul procuror cu un punct de vedere ..ca la inceputul dosarului cand erau afisate pe prima pagina a ziarului chipurile ,, inculpatilor ,, era foarte vocal si n -a avut nici o retinere in a da date din dosar ( evident inventii ) si a folosii expresii de parca ar fi avut de a face cu ultimii oameni . \r\nToate sentintele date de judecatori l au instiintat pe procuror ca incalca legea si drepturile omului dar a fost asa de mandru si de arogant de a facut abstractie de toti ...Rusine !!!!

>

in 18 Martie 2019 7:26

Tot respectful si va spun si eu ca acesta este adevarul nu ce ne povesteste noua acest ziar care creaza si o ura intre oameni ptr ca duce in eroare,pai domnule ptr salariile si viitoarele pensii nesimtite trebuie muncit nu sa primesti ca doar cine primeste fara munca este condamnat.nu este asa domnule ziarist care abia asteptai un telefon saergi sa-i fotografiezi cu catusele pe maini si sa comunici imediat in acest ziar,Acum de ce nu mai se intampla asemenea LUCRURI

Popovici?>

in 18 Martie 2019 7:28

Mai, iari ii dati cu reclama lu Popovici? Aici nu va e clar ca au fost Chirita, Iordachescu si alte case de avocatura din Cluj... Popovici venea si el si se prezenta la termen

>

in 18 Martie 2019 7:48

Cine este vinovat sa plătească!!! Cine a cheltuit banii statului degeaba, sa ii dea înapoi!!! Asta ar fi justiție corecta!!! Asta ar trebui sa ceara cei din strada nu,, drepturi,, pentru cei ce greșesc!!!

>

in 18 Martie 2019 7:49

RUSINE sa le fie , au ramas altii corupti la Tribunal sa-i ajute, ....CORUPTII se ajuta..\r\n

>

in 18 Martie 2019 7:56

Despre ce parti vatamate vorbiti ..? Nimeni nu a depus la dosar o solicitare prin care sa se constitue parte vatamata .Partile vatamate -inventie a procurorului .\r\nDe ce nu are alte probe procurorul la dosar ???daca exista fapte intradevar ? Au fost audiate peste 100 de persoane ca si martori , nici o declaratie de martor nu contine acuzatii impotriva celor cercetati , procuroral a incercat sa distorsioneze adevarul chiar si din aceste marturii numai pentru asi atinge obiectivul de a avea un dosar ,, greu,, cu nume de rasunet.\r\nDe ce nu si a declinat competenta ? desi apararea a solucitat acest lucru ... . Oare de ce ? Stia ca acest dosar este fabricat si s-ar fi facut de rusine sa ajunga la alta structura competenta a Parchetului .\r\nFiecare trebuie sa dea socoteala pentru faptele lui !!!??nu -i asa d -le procuror ????

smerenie>

in 18 Martie 2019 8:05

ca tot e postul pastilor poate va smeriti putin ca doar patronul vostru e tare bisericos.au muncit in van ziceti voi da nu va ginditi la suferintele provocate de marele procuror .d zeu nu doarme ,voi sunteti cel mai toxic ziar din ardeal.

>

in 18 Martie 2019 8:16

Sunteti ziarul slugalnic al procurorilor ...de saptamani intregi pe prima pagina apar fetele procurorilor , ba se pensioneaza , ba promoveaza , ba fac greva ( ilegal ) mai ceva ca fetele bisericesti ..Cine va traseaza aceste sarcini ? Tovarasul Padureanu ?? Este de notorietate ca a incercat cand s-a facut privatizarea complexului Universal sa -si insuseasca ilegal actiunile angajatilor ..acestia au facut plangere in instanta iar instanta si - a facut datoria , sentinta a fost in defavoarea acestui tovaras .. \r\nAr trebui sa va cereti scuze public pentru tot ceea ce ati scris in aceasta perioada ,care au adus grave prejudicii de imagine unor oameni complet nevinovati .

>

in 18 Martie 2019 8:25

Sau făcut legi sa scăpați si acuma va dați virgine? Ciocul mic si treceți pe la PSD cu sponsorizarea.

tare imi place cum unii de pe aici>

in 18 Martie 2019 8:28

au dat verdictul -oamenii sunt nevinovati si procurorii sunt de vina prin abuzurile savarsite.Vorba aia nu iese fum fara foc .Ca o fi asa cum suntineti unii ca a fost un abuz din partea procurorilor , nu contest , dar oare de ce ,ca un simplu cetatean cinstit ,nu ma simt amenintat de "abuzurile" procurorilor?Intreb si eu ?

>

in 18 Martie 2019 8:33

Artur honvedule necinstit , procurorii pe care ii tot pupati in c.r, nu au lucrat in van , AU LUCRAT PROST . Nesimtitii , dupa ce ca isi bat joc de justitie , facandu-si de cap , au tupeul sa protesteze , iar voi ca niste slugi umile ,ni-i tot prezentati . Rusine ziarului mincinos !

>

in 18 Martie 2019 8:33

Artur honvedule necinstit , procurorii pe care ii tot pupati in c.r, nu au lucrat in van , AU LUCRAT PROST . Nesimtitii , dupa ce ca isi bat joc de justitie , facandu-si de cap , au tupeul sa protesteze , iar voi ca niste slugi umile ,ni-i tot prezentati . Rusine ziarului mincinos !

>

in 18 Martie 2019 8:35

Cineva este foarte activ de dimineață, postează în draci împotriva procurorilor și în favoarea bieților năpăstuiți. Rămîne întrebarea dacă faptele au existat, nu dacă au fost obținute prin acele protocoale, pe care le-a desființat PSD.

>

in 18 Martie 2019 8:38

Ne surprinde ca acest procuror de Inalta Curte a pimit asemenea lovitura devastatoare din partea instantelor de judecata ..inca din prima sentinta data de judecatorul de drepturi si libertati din 2016 in care judecatorul spune :\r\n-in ce priveste mita mascata nu sunt probe \r\n-abuzul in serviciu al judecatorului privind sentintele date nu pot fi analizate de procuror ci doar de instanta de control \r\n- in ce priveste grupul infractional , instanta a constatat ca nu sunt elemente prevazute de lege pentru constituirea de grup infractional . \r\nIn doi ani de zile procurorul nu a reusit sa adune alte probe ( e greu sa aduni probe cand fapta nu exista ), De ce ne miram ca dosarul nu a trecut de camera preliminara ..Cand te lauzi cu un dosar puternic trebuie da ai probe indubitabile ..nu asa spune codul penal d -nule procuror.

>

in 18 Martie 2019 8:48

Exact despre asta este vorba ...nu au existat probe nici macar din inregistrarile ilegale nu a reiesit ceea ce a afirmat procurorul in rechizitoriu ..pana si procurorul si -a scimbat acuzatiile recunoscand in rechizitoriu ca nu a existat mita mascata ( a se citi rechizitoriul procurorului si prima varianta si ultima varianta ) si o da constatati ca se contrazice el pe el \r\nDe ce nu face procurorul publica macar o integistrare din care sa rezulte fapte compromitatoare ...(mita , abuz in serviciu , grup infractional)Nulitatea absoluta a actelor intocmite i se datoreaza procurorului care nu si a declinat competenta desi i s- a solicitat in scris acest lucru . Singurul care a comis ilegalitati in acest dosar a fost procurorul ...

>

in 18 Martie 2019 8:55

Aceasta este urmarea faptului ca nu există o răspundere a magistraților (deşi procurorii nu sunt magistrați) , iar procurorii, în urma unui asemenea "succes" vor iesi, în continuare, pe scări şi vor zâmbi larg, în fața presei, clamând că li se încalcă drepturile şi privilegiile. Şi populimea le plăteşte în continuare salariile nesimțite şi pensiile aşişderea, pentru o "muncă" fără rezultat şi pentru care nu răspund în fața nimănui.

>

in 18 Martie 2019 8:56

Pot sustine despre o parte din cei inculpati in acest dozar ca au fost si sunt cetateni cinstiti si uite ca ,, au fost amenintati de procurori ,, nu fiti asa ce sigur ca nu puteti fi deranjat de nimeni .. chiar nevinovat fiind .. Aceste familii au trecut prin niste traume de nedescris ..fara a avea nici cea mai mica vina .... Sanatate celui care crede asa de mult ca in Romania nu se pot intampla nelegiuiri dei partea legiuitorilor !!!

>

in 18 Martie 2019 9:01

A nu se intelege ca procurorii sunt o specie aparte ...dimpotriva o mare parte dintre ei sunt oaeni de isprava si buni profesionisti .Pacat ca sunt unii care nu fac cinste acestei bresle si ii arunca in dizgratie si pe ceilalti -...acelasi lucru si in randul judecatorilor ..sa nu ii facem pe unii demoni si pe altii zei

>

in 18 Martie 2019 9:26

Interesant: cand ,, ciuma rosie ,, incearca sa promulge in legislatia noastra RASPUNDEREA MAGISTRATILOR , toata lumea face galagie. Cand se constata abuzuri facute de magistrati toata lumea acuza ,, ciuma rosie ,, ca nu- si face datoria . Intrebare : ROMANI cand suntem seriosi ??? In primul sau in al doielea caz ? Sau NICIODATA ? Eu cred ca ar fi cazul sa ne trezim !!!

>

in 18 Martie 2019 9:27

Vai de cei care s-au sculat cu noaptea-n cap sa minta (0:56, 2:03), sa dezinformeze cetatenii. Aici nu este vorba de politica, de PSD, este vorba de modul cum s-a facut acest dosar, adica s-a fabricat, nu au probe pt ca nu sunt fapte. \r\nPentru acest dosar au fost ridicati pe pedestal unii, de unde f. usor vor cadea. Procurorul s-a legat de insolventa unor societati, dar mai intai trebuie sa cunoasca legea insolventei, trebuie sa ia in considerare ceea ce a stabilit Curtea de Apel Cluj, dar procurorul a facut abstractie de tot.

>

in 18 Martie 2019 9:52

BRAVO MIRCEA POPOVICI!! UN NR DE TELEFON VA ROG

>

in 18 Martie 2019 10:03

Nu ar fi mai simplu sa se facă public rechizitoriul, să se vadă cam ce fapte și probe erau? Cred că inculpații ăștia cinstiți și cu școli înalte au dreptul sa facă public rechizitoriul :)

>

in 18 Martie 2019 10:07

Mandatele de siguranță națională nu au fost date în baza unei legi? Legea a făcut o procurorul? Presupun că alea nu le-a administrat diicot :)\r\nAr putea sa le folosească cel la care va ajunge dosarul?

>

in 18 Martie 2019 10:08

Rechizitoriu + probe ...

>

in 18 Martie 2019 10:15

Pt10’07 \r\nSunteti intr-o eroare ..nu rezulta nici din interceptari fapte de natura infractionala .. nu pe vicii de procedura s-a facut apararea ci pur si simplu au solicitat procurorului sa aduca probe la acuzatiile facuta ...si nu a avut ..deci ??!!!

>

in 18 Martie 2019 10:16

Mandatele pe siguranta bationala nu se pot da decat pe siguranta nationala ...aici iar s-a comis un anuz...

>

in 18 Martie 2019 10:16

:) nationala

>

in 18 Martie 2019 10:18

Cum e definita această "siguranță națională"?

>

in 18 Martie 2019 10:20

Despre acest dosar si-au pus semne de intrebare si colegii procurori ..si nu i au dat sorti de izbanda procurorului

>

in 18 Martie 2019 10:20

S a stabilit acum că acești inculpați sunt nevinovați? Sau pur și simplu nu se va mai cerceta, iar adevărul nici nu mai contează?

>

in 18 Martie 2019 10:30

procurorul obligatoriu va trebui sa trimita dosarul la o instanta competenta pt solutoonare c..casare sau reinceperea de la 0 a cercetarii ..acest procuror nu are competenta nici macar sa l caseze ..Procurorul trebuia sa si cunoasca competenta de la inceput si sa trimita dosarul la DNA pentru cercetare dar era rusinos sa prezinte un asemenea rechizitoriu altor colegi ..

>

in 18 Martie 2019 10:34

Era in acest dosar cercetat un magistrat-procurorul -trebuia sa stie ce proceduri sunt de urmat

>

in 18 Martie 2019 10:37

Ca probele nu au fost admise e una ,dar sa spui ca sunt lacrima asta la naivi prinde!

>

in 18 Martie 2019 10:48

Vezi pe google ccare e definitia -siguranta nationala :)

>

in 18 Martie 2019 10:53

Acest dosar nu a cuprins elemwntele care sa conduca la supraveghere pe siguranta nationala ....

>

in 18 Martie 2019 10:54

Adevarul este ca nu suuuuunnnnnttttt faaaaaaapteee!\r\nInterceptarile le-a legat intre ele ca sa iasa un .... \r\n ..balamuuuuuuccc. Si asa a iesit. Ce probeeee??? NUUUU SUUUNT FAPTEEEE!

>

in 18 Martie 2019 11:29

Probele sunt de CACAT. Pe romaneste. De aceea nici nu mai conta daca erau eliminate sau nu din dosar in baza nulitatii. Oricum nu erau concludente si nu se intruneau elementele constitutive ale infractiunilor fanteziste in baza carora Pululiuc a incercat sa urce in rang ca sa mai aiba bani de un pensat si un ski :)) sa fim seriosi oameni buni.. 2 instante superioare nu ii dadeau suturi in fund daca era ceva de capul lui. Bre wannabe procuror, pozitia ghiocel ti se potriveste cel mai bine de acum inainte. Ii dorim sa isi scape sapunul! In rest numai de bine. Pa, fă! :))))

>

in 18 Martie 2019 11:46

Daca si Daraban este nevinovat atunci si eu sunt fata mare\r\n\r\n\r\n\r\n

>

in 18 Martie 2019 11:50

10’ 37 ..lacrimi sau fost in ochii celor cercetati abuziv ..nu vorbesc in numele tuturor din dosar Familia mea a suferit trei ani fara nici cea mai mica vina si fara sa fi comis vreo fapta din cele prezentate de procuror .Nu s-a sustras nimeni cercetarii dar nici sa te umileasca ,sa te tarasca prin instantante ,ca dumnealui are ceva ,, suspiciuni rezonabile ‘’ nu poate fi acceptat. Nu ne este frica de judecata, domnul procuror ar trebui sa aiba emotii ca dumnealui a comis multe ilegalitati in acest dosar . \r\n

>

in 18 Martie 2019 11:53

11’46 ..succes la deflorare :))

>

in 18 Martie 2019 12:54

RUSINE PSD! Pentru asta ati schimbat legile justitiei, ca sa scape infractorii importanti? La gunoi cu voi! Sa vina altii...

>

in 18 Martie 2019 12:59

Probe sunt din interceptarea telefoanelor dar au fost declarate nule. Cum mama draq sa anulezi niste probe?

>

in 18 Martie 2019 13:09

Rețineți ca au fost anulate probe obținute ilegal și nu ca sunt nevinovați.

>

in 18 Martie 2019 13:16

Ai ascultat tu interceptarile ca sa stii daca constituiau probe sau daca erau niste indicii acolo? Sau vorbesti de pe bancuta din fata portii despre ce ai auzit de la vecina?

>

in 18 Martie 2019 14:19

Au fost niste incercari schilode de a lega niste interceptari fara a avea continutul unei infractiuni .. procurorul nu a putut demonstra din aceste interceptari o infractiune , o fapta concreta doar a presupus ca in urma unor discutii telefonice s-ar fi putut intampla ...treaba procurorului este sa dovedeasca cu fapte ..si exact asa ceva nu a avut ...interpretarea dupa bunul ac a unor discutii nu se pot numi probe daca nu pot fi sustinute in instanta cu fapte ...Faceti distinctie !!!!credeti ca daca avea probe la cele scrise in rechizitoriu cei trei judecatori care au dat sentinte anulau intreg rechizitoriul...!!! Sa fim seriosi si sa nu dam crezare numai procurorului ...care in aceasta speta chiar a fost de rea credinta ...

>

in 18 Martie 2019 14:24

Au fost o gramade de exemple de dosare facute abuziv la fel ca acest dosar ..ne tot miram ca prostii desi stim cq au existat mai multe cazuri de abuzuri ......si judecatorii au inceput sa se trezeasca sau sa se disocieze de acest tip de asa zisi procurori ...trebuie sa existe raspunderea magistratului ..Si ciobana raspunde de turma lui ,numi magistratii sa fie scutiti ?!:))

>

in 18 Martie 2019 14:33

Daca sunt “nevinovati” urmeaza sa primeasca si despagubirii din banii nostri,a prostilor!

>

in 18 Martie 2019 14:35

Cei care se simt nedreptățiți si cercetați abuziv să pornească un proces penal împotriva procurorului de caz, incompetent şi nepregatit profesional si dacă în țară nu vor fi satisfăcuți de instanțe, sa se adreseze CEDO pentru competentă solutionare. Să-l consulte şi pe magistrul Popoviciu, dacă tot e gorba de reclamă.

>

in 18 Martie 2019 14:53

11.46 Ești,pur și simplu,tarfa

>

in 18 Martie 2019 14:55

Pt.14,35: daca nu erau tupeisti nu ar fi adunat asa averi asa ca probabil vor merge la CEDO si vor primi despagubiri in €!

>

in 18 Martie 2019 15:22

Credeti ca toti din dosar sunt plini de averi ?Va inselati ..Sigur se vor indrepta impotriva procurorului ..Cine greseste sa plateasca .

>

in 18 Martie 2019 15:53

Si Steli-pacanele va fi liber; si el este nevinovat; toti infractorii si penalii is nevinovati !

Rusine justitiei romane>

in 18 Martie 2019 16:17

Mai oameni buni care pola mea mai aveti curaj sa spuneti “ Mandru ca sunt roman”! Daca oamenii astia la cate au la activ au scapat de fiecare data inseamna ca ceva e putred tare in tara asta! Tara pulii unde integistrarile nu sunt valabile, interceptarile nici atat, dar faptele nu sunt fapte? Trebuie sa plecam cat vedem cu ochii!

>

in 18 Martie 2019 17:02

Îmi vine sa râd.....procurorii au muncit în van....:)))) Deci un rechizitoriu doar din interceptări??? :))) Fara alte probe....:)))

>

in 18 Martie 2019 17:13

13:09 a sintetizat toate comentariile. Recitiți 13:09.

>

in 18 Martie 2019 17:15

Mai 15,53..dar cu Steli ce s-a întâmplat? S-a terminat cauza, sau stă la dospit, până se prescrie.

>

in 18 Martie 2019 18:00

Incredibil! O tara in care totul se fura, nu sunt hoți, nu sunt corupți! În final, NU ESTE NIMIC!

>

in 18 Martie 2019 18:44

si aratarea aia de Steli nu pateste nimic? lua-l-ar,,,,,

>

in 18 Martie 2019 18:58

JUSTITIA EXISTA DOAR IMPOTRIVA CLASEI MODESTE, ADICA CEA FARA BANI. CEI CU BANI VOR AVEA INTOTDEAUNA CASTIG DE CAUZA.EX. ACEST DOSAR UNDE AU APARATORI AU FOST 3 CASE DE AVOCATURA,

>

in 18 Martie 2019 20:28

Daca castigi un proces NU inseamna cai ai dreptate , de multe ori judecatorul este corupt ,judecatorii pot merge si la intelegere cu procurorii, fac o eroare , si se rezolva ,....

Dreptate sa fie>

in 18 Martie 2019 20:31

Mai oameni buni , da ce importantă are cum i-au dibuit pe hoți?Sa folosească orice mijloace procurorul numai sa reușească sa-i prindă pe hoți iar pe cei ce plănuiesc sa fure sa-i sperie.La cei furați nu se gândește nimeni.?

>

in 18 Martie 2019 23:01

Mai omule bun! Tu nu intelegi ca in cazul de fata procurorul nu a descoperit fapte ! A vrut sa si construiasca un dosar de tasunet de aia a si amestecat oameni din toate domeniile de activitate si a constituit grup infractional fara infractiuni si fara a fi competent de a cerceta anumite pers din dosar ...doar pe suspiciuni rezonabile ...Judcatorii care au dat sentintele or fi toti trei corupti si nebuni ??? numai procurorul este drept si integru ??? Este o tara a nebuniei Din pacate despre aceasta profesie ar trebui sa avem tot respectul si ncrederea , dar din pacate ne lasa cu un gust amar nedreptatile si abuzurile comise de uni . Doresc o Romanie mai demna si mai curata ...

>

in 18 Martie 2019 23:26

Mircea Popovici un nr de telefon va rog ma cert cu un vecin pe un teren isi paste oile la mine pe teren dar este complicat mai am doua surori care nu vor sa cedeze. Cum facem? Astept un nr de tel

>

in 19 Martie 2019 3:46

Cine poate sa imi spuna,daca Popvici este si aparatorul lui Szekrly in dosarul pensl pe care il are????????????

Dreptate sa fie>

in 19 Martie 2019 15:16

Dacă faptele există si au fost probate de procuror prin dovezi (procurate intr-un fel sau altul)judecătorul nu trebuie sa facă decât sa stabilească veridicitatea probelor ,după care firesc sa încadreze fapta conform legii.Nu înțeleg unde greșesc.S-apoi fără supărare revin cu intrebarea:La cel furat (persoană fizică ori comunitate) nu se gândește nimeni?

>

in 20 Martie 2019 20:13

Aici NU a contat avocatul , CI MAGISTRATII CORUPTI SI-AU AJUTAT FOSTUL COLEG sa scape ATAT , CORUPTIA ESTE PREZENTA....

>

in 21 Martie 2019 9:46

"oameni onorabili" ? ...am scris intentionat si oameni in ghilimele...pai ii stim bine...postacule crezi ca traim in constanta?

>

in 22 Martie 2019 16:15

Trei instante au constatat ca nu sunt fapte .....or fi toti corupti ? si procurorasul cel viteaz e imacullat ...??!!! Acest procuror mai are cateva rebuturi de dosare care nu i fac cinste . Toate se platesc la timpul lor ..

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.