SondajRSS Feed

Umilinta pentru salariatii din sanatate; guvernul a promis din nou... o minciuna

Cei peste 340 de salariati ai Spitalului Judetean Zalau cu salarii micsorate in martie le primesc si astazi tot mici

15 Mai 2018

Managerul spitalului, Liliana Neaga, spune ca dupa negocierile dintre sindicalisti si guvern inca nu a aparut nici un act legislativ

Astazi este zi de salariu pentru angajatii Spitalului Judetean de Urgenta Zalau. Dupa diminuarea sporurilor din luna martie, 344 de angajati au plecat acasa luna trecuta cu veniturile diminuate. Desi intre timp sindicaistii au negociat si guvernul a promis ca se rezolva, motiv pentru care s-a si renuntat la greva generala din 11 mai. Ei bine, nu s-a rezolvat nimic.

Am intrebat-o pe Liliana Neaga, mangerul spitalului, daca si in luna aceasta o parte dintre angajati vor avea veniturile diminuate. Cu tristete, managerul spitalului a spus ca salariul din aprilie, care va fi platit azi, 15 mai, este la fel ca salariul din martie.
Deci, cei 344 de angajati pagubiti de plafonarea sporurilor si de deficientele Legii salarizarii vor primi si azi salariul diminuat.
"Pana la ora actuala nu am primit nimic referitor la majorarile salariale fata de luna martie. “n urma acordului dintre Sanitas si Ministerul Sanatatii, t

Cei peste 340 de salariati  ai Spitalului Judetean Zalau cu salarii micsorate in martie  le primesc si astazi tot mici
rebuia sa primim un act legislativ prin care salariile pentru angajatii care au pierdut sa fie ca si in luna februarie. Cu siguranta va aparea un act legislativ in aceasta saptamana", a spus managerul Liliana Neaga.
Managerul spitalului mai spune ca, dupa aparitia legilor, salariile se vor calcula cu cuantumul din luna februarie, dar nu stie daca diferentele se vor da si retroactiv. Cert este ca guvernantii, inclusiv Ministerul Fianatelor si cel al Sanatatii, intarzie sa puna in aplicare cele sapte puncte ale acordului incheiat cu Federatia Sanitas. Si asta face ca multi angajati din sistemul sanitar sa se simta umiliti si batjocoriti.

Vizualizari 3071
Comentarii articol

>

in 15 Mai 2018 6:49

Ce salariu are acel,dirijor, ???

>

in 15 Mai 2018 8:04

Ați crezut promisiuni. Când vi s-a spus că trecerea contribuțiilor la angajat înseamnă scăderi de salarii ați râs. Păcat că s-a luat tot de la cei ce nu au.

>

in 15 Mai 2018 8:08

Nu mai da nimeni nimic, și așa e peste puterile casei de asigurări. S-au mărit salarii, foarte bine, dar nu s-au plătit contribuțiile la buget aferente salariilor. Pt că nu -i de unde. Iar Casa de asigurări nu mai decontează nimic de 2 săptămâni. Neplata contribuțiilor e fapta penală, probabil nu va răspunde nimeni, daca era un amarat de ABC deja făcea hârtii

>

in 15 Mai 2018 8:16

iar ati aparut?sa va saturati odata de bani,nesimtitilor,noi oamenii ceilalti ce sa mai zicem?Nu va este un pic jena sa tot iesiti cand aveti salarii foarte mari dupa stiinta si munca pe care o faceti?

>

in 15 Mai 2018 8:18

uita te la ei cat sunt de subnutriti ca de abia incap in haine,va este tare greu,vai,vai

>

in 15 Mai 2018 8:36

:))

>

in 15 Mai 2018 15:24

Uiți și pe sora lui directoarea Crișan care tamam cum a ajuns sora directoare a ajuns și ea registratoare

>

in 15 Mai 2018 17:47

Măi te pui cu felele astea doua din Criseni!!!

>

in 15 Mai 2018 17:47

Măi te pui cu felele astea doua din Criseni!!!

>

in 15 Mai 2018 17:54

Se poate verifica ,nici nu lucrează în sistemul medical

Dragoste >

in 15 Mai 2018 19:31

Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

LOAN>

in 18 Mai 2018 7:57

Good-day, I'm Josef Lewis. A reputable, legitimate & accredited lender. We give out loan of all kinds in a very fast and easy way, Personal Loan, Car Loan, Home Loan, Student Loan, Business Loan, Inventor loan, Debt Consolidation. etc\r\n\r\nGet approved for a business or personal loans today and get funds within same week of application. These personal loans can be approved regardless of your credit and there are lots of happy customers to back up this claim. But you won’t only get the personal loan you need; you will get the cheapest one. This is our promise: We guarantee The lowest rate for all loans with free collateral benefits.\r\n\r\nWe strive to leave a positive lasting impression by exceeding the expectations of my customers in everything I do. Our goal is to treat you with dignity and respect while providing the highest quality service in a timely manner. No social security Number required and no credit check required, 100% Guaranteed. Kindly respond immediately using the details below if interested in a loan and be free of scams..\r\n\r\nEmail: progresiveloan@yahoo.com \r\nCall/Text +1(603) 786-7565 thanks\r\n\r\n\r\n

VREA?I UN UN ÎMPRUMUT?>

in 18 Mai 2018 20:23

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT?\r\nNU PĂSTRAȚI SĂ VĂ ACȚIUNI FINANCIARE PENTRU DVS. VĂ CUMPĂRĂ ACUM PENTRU ORICE FEL DE ÎMPRUMUT PENTRU DOBÂNZI DE 2%. (Stephenswillsloan@gmail.com)\r\n\r\nCreditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciul pe care il meritati, programul nostru de imprumut este cel mai rapid. Oferim împrumut în orice monedă la alegerea dvs. {Noi Dolar, Lire, Euro, Dinar, etc) și durata de 1 până la 30 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și negarantat).\r\n\r\nAveți nevoie de orice fel de împrumut și aveți un scor de credit scăzut, Ați fost dificil să obțineți împrumuturi\r\nde la băncile locale și alte instituții financiare? soluția la problema dvs. financiară este STEPHEN WILLIAMS LOAN FIRM. Termenii și condițiile sunt foarte rezonabili și atenți.\r\n\r\nOferim o gamă largă de servicii financiare care includ: împrumuturi Xmas, împrumuturi de afaceri, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi pentru hoteluri, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de origine pentru împrumuturi cu rată scăzută a dobânzii la 2% juridice.\r\n\r\nSolicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: stephenswillsloan@gmail.com. Aplicați și eliberați-vă de robia financiară.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.