Cei patru raniti in accidentul de azi noapte sunt in stare critica

  5
  5444

  Accidentul produs azi noapte, in jurul orei 00.20, intre localitatile Ip si Zauan s-a soldat cu decesul a patru persoane si ranirea grava a altor patru. Ranitii sunt in stare critica, spune medicul Mihai Iuhas, coordonator UPU-SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cel care a fost de garda noaptea trecuta, atunci cand echipajele SMURD si cele ale Ambulantei Salaj au adus victimele pentru a primi ingrijiri.

  Cele patru persoane grav ranite au 15, 23, 30 si 41 de ani. Toate au suferit politraumatisme. Doua persoane sunt in prezent pe Sectia Terapie Intensiva, iar celelalte doua la Chirurgie.

  Activarea Codului rosu de interventie a presupus, noaptea trecuta, o mobilizare generala la Spitalul Judetean. Au venit de acasa medici si asistente, iar personalul medical de la UPU, coordonat de medicul Mihai Iuhas, a fost ajutat de un echipaj SMURD.

  Potrivit unor surse, familia care se afla intr-una din masinile implicate in accident se intorcea de la mare si mai avea doar cateva zeci de kilometri pana acasa, in judetul Bihor. Tatal este una din cele patru persoane decedate, iar mama si fiica sunt in stare critica. Fiica de 15 ani este cel mai grav ranita.

  5 COMMENTS

  1. Sa te manace viermii idiot de sofer,va rog nu veniti cu “Dumnezeu sa te ierte,nu este bine sa judeci,etc”astia ca si el merita spanzurati,nu anulat permisul!!!!MOR OAMENI FARA NOCI O VINA SI CU TOT VIITORUL IN FATA,SI VINE UNUL IDIOT SI ITI OMOARA TOATA FAMILIA!!!!!

  2. Subscriu celui de mai sus , asa ii invata si ii lasa politistii care stiu numa sa stea la panda pe pasaj dupa tabla cu indicatoru spre jibou sa isi faca norma la amenzi sa ia comisionu, unde e preventia??? Vine un cocalar cu volan pe dreapta ca de mai mult nu ie in stare ca e peticit in cur, ba mai are si gluga in cap sa vada numa inainte ca magarii nu o avut neam de neamu lui masina sa stie cu ce se manca soferia si iti omoara familia nevunovata. Pai nu trebuie impuscata o nulitate de aia inainte s-o comita ? Piate mai era si beut .

  3. politie rutiera preventiva ? mare eroare! Vanatori inraiti impotriva semenilor, doar la 50 de ani ies la pensie speciala -nesimtita de 6-7 8000 lei . Pentru ce ? Sa se amendeze intre avazut cineva ? Nesimtitre totala la rutiera !!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here