Cei doi politisti respinsi la examenul pentru sefia Rutierei isi incearca norocul la concursul pentru sefia Biroului Tehnic

6
2702
Cei doi politisti respinsi la examenul  pentru sefia Rutierei isi incearca norocul la concursul pentru sefia Biroului Tehnic

Dupa ce s-au facut de rusine la concursul pentru functia de sef la Biroului Rutier Zalau, unde amandoi au luat sub nota 7, nota minima pentru a fi admisi, ofiterii Coman si Oltean dau un nou examen, in incercarea de a deveni sefi

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj organizeaza concurs cu recrutare din sursa interna pentru ocuparea postului vacant de sef birou I la Biroul Tehnic – Serviciul Logistic.
Candidatii trebuie sa fie ofiteri de politie si sa indeplineasca mai multe conditii. Concursul va avea loc la sediul IPJ Salaj, pe 19 septembrie, la ora 10.00, si va consta în sustinerea unei probe unice, interviu structurat pe subiecte profesionale, care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare si a obtinut minimum nota 7. Interviul se înregistreaza audio-video.
In acest moment, sefia la Biroul Tehnic este detinuta de Gora Dorin, de la data de 1 octombrie 2017, pana la data de 30 septembrie, numit prin imputernicire de seful IPJ Salaj Aurel Stirb.
Pana la data de 30 august, in termenul limita s-au inscris trei candidati, un politist din structura de ordine publica si doi politisti de la rutiera, toti din cadrul IPJ Salaj. Politistul de la structura de ordine publica s-a retras insa din concurs.
Cei doi ofiteri ramasi in cursa sunt Coman Gabriel si Oltean Bogdan, care tocmai ce au candidat si pentru sefia Biroului Rutier Zalau, unde s-au facut de rusine, pentru ca nu au obtinut nota minima 7 si au fost respinsi.
Coman Gabriel este actualul sef interimar al Biroului Rutier Zalau. A obtinut initial nota 6.74, iar dupa contestatie a luat nota si mai mica - 6.58. Interimatul lui Coman Gabriel de la sefia Biroului Rutier Zalau expira pe 13 septembrie, cand IPJ Salaj va fi obligat sa imputerniceasca o alta persoana.
Oltean Bogdan - ofiter de politie la Serviciul Rutier de la IPJ Salaj - a obtinut initial nota 6.31, iar dupa contestatie a primit nota mai mare – 6.34, insuficienina penru a fi declarat admis.
Ambii politisti au fost respinsi pentru ca nu au obtinut nota minima 7.

COMENTARII

  1. Cum sa ?ii capul sus in fata propriilor subalterni cnd e?ti un ?ef se nota 6? Doar dac? subalternii sunt de nota 5, 4, ?i sub 4. Oricum este o situa?ie se toat? jena. Halal mili?ie!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.