Cei doi parlamentari salajeni ai PMP sunt bine vazuti in partid

11
1320

 

Cei doi parlamentari salajeni ai PMP sunt bine vazuti in partid

Vineri a avut loc la Brasov Colegiul National al Partidului Miscarea Populara, unde PMP Salaj a fost reprezentat de presedintele organizatiei, deputatul Liviu Balint, si de senatorul salajean Vasile Cristian Lungu, care a fost numit presedinte interimar al PMP Cluj. La intalnirea de vineri s-a stabilit data de 21 octombrie ca data a inceperii lucrarilor Congresului National al PMP, in cadrul caruia se va alege noua conducere a partidului. Premergator, in vara acestui an va avea loc Conferinta Judeteana PMP, la care se va alege conducerea judeteana a partidului. 

Tot la Colegiul National PMP de la Brasov s-au votat si presedintii departamentelor din cadrul PMP care au ca responsabilitate realizarea unei echipe puternice pe fiecare domeniu in parte.
Deputatul Liviu Ioan Balint a fost ales in unanimitate presedinte al Departamentului de Munca, Protectie Sociala, Sanatate si Familie, iar senatorul Vasile Cristian Lungu a fost ales presedinte al Departamentului de Politici Economice. stop_coloana

Lungu si Balint gandesc diferit

Se vede ca parlamentarii salajeni au trecere in PMP si sunt bine vazuti. Asta cu toate ca unul trage hais, celalalt cea. Sa fie asta un fel de conturare a personalitatii ori o gandire diferita despre ceea ce se petrece in jur? Nu mai departe decat parerile celor doi privind reformarea sistemului de sanatate propusa de Ciolos prin Ordonanta 79/2016. Daca senatorul Cristian Lungu a votat impotriva respingerii reformei, declarand ca nu ar fi votat niciodata pentru politizarea unui sistem, Liviu Balint, dimpotriva, nu-i de acord cu reformarea sistemului de sanatate asa cum a propus Guvernul Ciolos.

 

 

COMENTARII

  1. decand am spus ca sa impus respect la bucuresti??? De cand? Sa zica mersi lungu ca la facut como presedinte la cluj!! Iar cu legea sanatatii, nu va luati dupa lungu. Liviu balint stie ce vb, el a reformat la salaj. Nu odata am mai zis ca in platforma 100 la capitolul sanatate a lucrat cine a lucrat. Mai informativa!!! Eu nu cred in coincidente!

  2. Pai n are ce cauta BALINT la CLUJ ca presedinte ca el reprezinta pietarii de la bariera locul lui este acolo si nu el la propus presedinte pe LUNGU la cluj sa va iasa din cap asta D na BALINT NU MAI FACETI COMENTARII DNUMAI IN FAVOAREA LUI como

  3. Nu a adus nimeni atatia bani prin proiecte in Salaj cati a adus Como de cand e deputat. Singurul care sa impus la Bucuresti si ne reprezinta cu cinste pe toti salajenii care iam acordat votul. Felicitari domnul manager, desi ne este dor de dumneavoastra, tot mai multe faceti de acolo din parlament

  4. multumim domnu como, inca odata da clasa la toti martafoii care lau barfit! . Inca odata se stie clar ca nu intamplator si domnu ciolos si liviu balint sunt salajeni. Intamplator credeti ca brusc a venit arafat si sa intalnit cu conducerea de la salaj? Intamplator la platforma 100 la sanatate e viziunea unui salajan(altu de cat ciolos) cu experienta in domeniu.? DE cand am semnalat??? uitativa dincolo de copaci sa vede-ti padurea. nu uita-ti ca liviu balint a fost in PD! SEFUL PD-ului a fost basescu. UNPR-ul a fost creatia lui basescu, iar acum LIVIU BALINT e sef peste pmp-ul lui basescu!In sfarsit suntem respectati la bucuresti! Nu mai fiti naivi si surprinsi! MULTUMIM LIVIU BALINT!

  5. domnule Balint va rog faceti ceva si nu il lasati pe MUFA sa vina la ambulanta sa se cace pe munca dumneavoastra. nu este normal ca un politruc sa vina sa isi bata joc de tot ceea ce ati facut. Va rugam ... mai bine mai stati dumneavoastra interimar si apoi puneti pe cineva de incredere de exemplu pe doamna Balint sa o puteti indruma

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.