SondajRSS Feed

Cei doi ofiteri care au contestat notele de corijenta obtinute in cursa pentru sefia Rutierei au ramas cu buzele umflate

5 Septembrie 2018

Se stie si s-a "mirat" toata lumea ca niciunul din cei trei ofiteri candidati la concursul din 29 august pentru sefia Biroului Rutier al Politiei Municipiului Zalau nu a luat nota de trecere, adica minim nota 7. Nici macar cel care este in prezent in functia scoasa la concurs. 

Noutatea este ca doi dintre ei au facut contestatie. Degeaba. Mai mult, unul dintre candidati, chiar actualul ocupant al functiei, a fost facut de rusine cu o nota si mai mica dupa contestatie.
Comisia de concurs condusa de seful Politiei Municipale, Gabriel Terhes (care este si el candidat la sefia IPJ Salaj), in fata careia cei trei au sustinut interviul – proba unica – , a fost zgarcita pe 29 august. Actualul sef interimar al Biroului Rutier Zalau, Coman Gabriel, a obtinut nota 6.74. Oltean Bogdan a obtinut nota 6.31, iar Gabriel Dirjan a obtinut cea mai mica nota, 6.09.
Au depus contestatie seful in functie, Coman Gabriel, si Oltean Bogdan; in speranta ca vor obtine nota de trecere. Ghinion. Comisia de solutionare a contestatiilor a dat notele finale – Coman Gabriel 6.58, iar Oltean Bogdan 6.34.
Astfel ca functia de sef Birou Rutier Zalau r

Cei doi ofiteri care au contestat  notele de corijenta obtinute  in cursa pentru sefia Rutierei  au ramas cu buzele umflate
amane vacanta si, cel mai probabil, va fi reluat concursul. Interimatul lui Coman Gabriel de la sefia Biroului Rutier Zalau expira pe 13 septembrie, cand IPJ Salaj va fi obligat sa imputerniceasca o alta persoana.
Solicitat sa ne spuna ce note au obtinut cei doi ofiteri dupa contestatii, Inspectoratul de Politie Judetean Salaj ni le-a transmis, refuzand insa categoric sa ne spuna cui apartin aceste punctaje rusinoase. Pe motiv ca secretul e secret. Asta cu toate ca pe data de 21 august IPJ Salaj publica fara rezerve rezultatele finale la concursul organizat pentru functia de sef Birou Arme Explozivi si Substante Periculoase, cand Balanean Alin Cosmin a obtinut nota 5,14 si a fost respins. Pe Balanean l-au dat asadar in vileag.

Vizualizari 2637
Comentarii articol (16)

Carmen Dan, cum e turcul si pistolul>

in 5 Septembrie 2018 0:40

Nu va mirati de notele primite, ca bubuie MAI-ul de incompetenta. Unde sunt specialistii de altadata?

>

in 5 Septembrie 2018 7:12

in politie unde se castiga foarte bine se intra mai mult cu pile,asa ca spaga aici este in floare.imi spunea odata unul de aici,pai daca tata a dat spaga eu trebuie sa o recuperez,cum,prin alta spaga.Nu vedeti pe liderul de sindicat de la politia locala cum a cerut la televizor aceleasi drepturi cu politistii,vai de capul lor saracii,Pacat de politistii cu scoala si bine pregatiti ptr ca astia de mai sus le fac institutia bde rusine. Un banc cu politisti. 2 politisti se aseaza pe o banca si banca se rupe,morala;intotdeauna cedeaza cel mai destept

>

in 5 Septembrie 2018 7:45

O sa-i descalifice daca si-au permis sa faca contestatie

>

in 5 Septembrie 2018 8:05

Cat de competenta este ccomisia sau examinatorul?

>

in 5 Septembrie 2018 8:07

Şi ce dacă au luat note mici. O sa-şi ia diplomă de doctor, la academia lor, şi vor pretinde sporuri babane. Nu contează că nu-i duce mintea nici pentru munca de agent în stradă.

>

in 5 Septembrie 2018 9:02

bine ca dupa doi ani primesc pensii de serviciu uriase.

>

in 5 Septembrie 2018 9:03

Nu de alta bancurile cu politisti sunt asemanatoare cu cele cu blonde!!!

>

in 5 Septembrie 2018 9:10

Ratati.

>

in 5 Septembrie 2018 9:26

naspa comisia, mai bine aduna notele le impartea la 3 si erau si ei fericiti si prieteni asa lasa loc de discutii...

>

in 5 Septembrie 2018 9:48

Polițiștii provin din societatea românească, deci sunt la fel ca noi.Sunt curios dl.ziarist sa vad ce articole o sa faci despre masacrele de la IP si Traznea din septembrie 1940?Ca de polițiști tot scrii!

>

in 5 Septembrie 2018 10:52

PT. 9:48. CE IDIOT ESTI! PE NOI NE INTERESEAZA PREZENTUL SI VIITORUL, CA CETATENI AI ROMANIEI, CA TIMPUL ARE SENS UNIC.

>

in 5 Septembrie 2018 11:19

Psd ul a avut grija ca toate institutiile statului sa fie acaparate de indivizi si individe cu studii la distanta sau facultati gen Goldis de asta merge sakajul si tara de bubuie

>

in 5 Septembrie 2018 11:23

Asa este pana si toate tutele de invatatoare si educatoare su facultati

>

in 5 Septembrie 2018 14:16

Cel care nu a facut contestatie va ocupa functia !!!cei care au contesat au enervat membrii comisiei de examinare care de altfel le-a si micsorat notele obtinute!!! Comisia este cam incompetenta pentru ca daca era competenta ar fi notat cum trebuie la prima examinare !!!

UE cu pikamerul>

in 5 Septembrie 2018 15:51

Le-au promis limbi si le-au dat ..uie....\r\nMarile simfonii nu s-au cantat la fluier de militian!

>

in 5 Septembrie 2018 21:51

Inteligentule de la fix 14,16,cum te-ai gândit ca lucrările contestate au fost corectate de aceeași comisie care au făcut prima notare? Slab intelect....

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.