Cei doi ofiteri care au contestat notele de corijenta obtinute in cursa pentru sefia Rutierei au ramas cu buzele umflate

15
2851
Cei doi ofiteri care au contestat  notele de corijenta obtinute  in cursa pentru sefia Rutierei  au ramas cu buzele umflate

Se stie si s-a "mirat" toata lumea ca niciunul din cei trei ofiteri candidati la concursul din 29 august pentru sefia Biroului Rutier al Politiei Municipiului Zalau nu a luat nota de trecere, adica minim nota 7. Nici macar cel care este in prezent in functia scoasa la concurs. 

Noutatea este ca doi dintre ei au facut contestatie. Degeaba. Mai mult, unul dintre candidati, chiar actualul ocupant al functiei, a fost facut de rusine cu o nota si mai mica dupa contestatie.
Comisia de concurs condusa de seful Politiei Municipale, Gabriel Terhes (care este si el candidat la sefia IPJ Salaj), in fata careia cei trei au sustinut interviul – proba unica – , a fost zgarcita pe 29 august. Actualul sef interimar al Biroului Rutier Zalau, Coman Gabriel, a obtinut nota 6.74. Oltean Bogdan a obtinut nota 6.31, iar Gabriel Dirjan a obtinut cea mai mica nota, 6.09.
Au depus contestatie seful in functie, Coman Gabriel, si Oltean Bogdan; in speranta ca vor obtine nota de trecere. Ghinion. Comisia de solutionare a contestatiilor a dat notele finale – Coman Gabriel 6.58, iar Oltean Bogdan 6.34.
Astfel ca functia de sef Birou Rutier Zalau ramane vacanta si, cel mai probabil, va fi reluat concursul. Interimatul lui Coman Gabriel de la sefia Biroului Rutier Zalau expira pe 13 septembrie, cand IPJ Salaj va fi obligat sa imputerniceasca o alta persoana.
Solicitat sa ne spuna ce note au obtinut cei doi ofiteri dupa contestatii, Inspectoratul de Politie Judetean Salaj ni le-a transmis, refuzand insa categoric sa ne spuna cui apartin aceste punctaje rusinoase. Pe motiv ca secretul e secret. Asta cu toate ca pe data de 21 august IPJ Salaj publica fara rezerve rezultatele finale la concursul organizat pentru functia de sef Birou Arme Explozivi si Substante Periculoase, cand Balanean Alin Cosmin a obtinut nota 5,14 si a fost respins. Pe Balanean l-au dat asadar in vileag.

COMENTARII

  1. in politie unde se castiga foarte bine se intra mai mult cu pile,asa ca spaga aici este in floare.imi spunea odata unul de aici,pai daca tata a dat spaga eu trebuie sa o recuperez,cum,prin alta spaga.Nu vedeti pe liderul de sindicat de la politia locala cum a cerut la televizor aceleasi drepturi cu politistii,vai de capul lor saracii,Pacat de politistii cu scoala si bine pregatiti ptr ca astia de mai sus le fac institutia bde rusine. Un banc cu politisti. 2 politisti se aseaza pe o banca si banca se rupe,morala;intotdeauna cedeaza cel mai destept

  2. ?i ce dac? au luat note mici. O sa-?i ia diplom? de doctor, la academia lor, ?i vor pretinde sporuri babane. Nu conteaz? c? nu-i duce mintea nici pentru munca de agent n strad?.

  3. Poli?i?tii provin din societatea romneasc?, deci sunt la fel ca noi.Sunt curios dl.ziarist sa vad ce articole o sa faci despre masacrele de la IP si Traznea din septembrie 1940?Ca de poli?i?ti tot scrii!

  4. Psd ul a avut grija ca toate institutiile statului sa fie acaparate de indivizi si individe cu studii la distanta sau facultati gen Goldis de asta merge sakajul si tara de bubuie

  5. Cel care nu a facut contestatie va ocupa functia !!!cei care au contesat au enervat membrii comisiei de examinare care de altfel le-a si micsorat notele obtinute!!! Comisia este cam incompetenta pentru ca daca era competenta ar fi notat cum trebuie la prima examinare !!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.