Ceea ce inseamna implicit ca au jurat sa se tina si de promisiunile din campanie

21
1364
Ceea ce inseamna implicit ca au jurat sa se tina si de promisiunile din campanie

Cei patru deputati de Salaj, au depus ieri, 21 decembrie, juramantul in plenul Camerei Deputatilor. Doar unul din cei patru este la primul mandat. Lucian Bode, Seres Denes si Iuliu Nosa au mai fost deputati, in timp ce Liviu Balint este la primul mandat.
Cei patru au jurat credinta patriei Romane, dar au mai jurat indirect si ca se vor tine de promisiunile din campania electorala. Lucian Bode a promis in campanie ca se va ocupa direct de bunul mers al lucrarilor pentru costruirea Autostrazii Tranislvania, sectorul Salaj, Seres Denes a promis reducerea TVA la 9 la suta pentru utilitatile publice, stop_coloana in timp ce Iuliu Nosa a promis cresterea salariului minim pe economie. Liviu Balint a promis sprijin pentru Serviciul Judetean de Ambulanta, dar si deschiderea unui centru de primiri urgente la Cehu Silvaniei.

COMENTARII

  1. Pe COMO l-ati vazut acuma la tribuna, depunind juramintul ,in urmatorii 4ani va ridica doar mina la indemnul liderului de grup.Nici o sansa sa realizeze promisiunile facute,ele vor ramine doar pe hirtie, ptr. ca asa fac toti cei ce ajung acolo,cu atit mai mult ca sunt in opozitie , regulile stabilindu-le cei de la PSD.SI ALDE, majoritari in Parlament.In urmatoarea perioada intervine amnezia si uita de promisiunile facute,si vazindu-se cu sacii in caruta uita de promisiuni.CEI TREI DEPUTATI CU VECHIME IN PARLAMENT CU CE REALIZARI SE POT MINDRI PTR JUDETUL NOSTRU ?I-am vazut acuma si-i vom vedea peste 4 ani cind vor veni sa ne ceara votul ptr. inca un mandat de 4 ani, la un venit lunar de 18000lei /luna plus diurna si alte facilitati .

  2. Acum ca s-au sbatut sa ajunga in parlament pentru popor, sa faca un gest pentru alegatori SA RENUNTE LA SALARUL LUNAR PE INTREAGA PERIOADA, daca nu au nici un interes personal, sa urmeze exemplu presedintelui american. ATUNCI II VOM CREDE CA VOR BINELE POPORULUI!

  3. NARCISA ...- NEVASTA LUI COMO O PUS O DIRECTOARE ECONOMICA LA DIRECTIA SILVICA SI ASA PROASTA ERA CA IN 2-3 LUNI SI O DAT DEMISIA SARACA CA HABAR NU AVEA DE MESERIE CA DACA NU AI SCOALA DE UNDE STIINTA ? NU STAI SA FAC NICI ORDINELE DE PLATA ... HAHAHAHA.

  4. no ce aveti cu bode ? ca nici no facut mare lucru? o mica pensiune de 30 de camere la Valcau, pe fonduri Europene (casa lui peste c5 ani cand expira proiectul) da nu pe numele lui... asa ca nu aveti treaba

  5. Ha.ha.haaaaaa doare rau invidia nu? Asa cum sunt como si lacri au demonstrat prin forte proprii.voi cu ce va laudati?in orice caz va inteleg invidia.sa aveti spor in a va innegri sufletul.fiti calmi Dumnezeu vegheaza!nu fiti tristi mosul vine la toata lumea!

  6. ba sai mancati pula care al tot fac lebenitar,santet invidiosi pe el da ce a facut mare lucru ca a vandut lebenita a muncit omu nu a furat s sa stiti ca e mai destept ca unu care are 10 facultati ca ala nu stie cum e sa fii sarac macar el are scoala vieti, care face mai mult ca ala cu facultati !!! bravo lui !!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.