Principalele proiecte majore de investitii din Zalau se afla in linie dreapta

In Zalau sunt asteptate cu mare nerabdare finalizarea a trei mari investitii si amintim Centrul comercial Zalau Value Center, magazinul Dedeman si un nou magazin Kaufland in Bradet.

rn

Cel mai mare mall din oras – Zalau Value Center

rn

Compania imobiliara Prime Kapital a facut progrese mari in pregatirea terenului pe care construieste noul centru comercial Zalau Value Center, pe care a promis ca il va si termina pana in toamna. Investitorul a intrat in etapa in care deja se construieste scheletul noului centru comercial. Centrul comercial din Zalau este construit pe terenul fostei fabrici Armatura Zalau, pe o suprafata de 5.4 hectare, foarte aproape de Multicom. Accesul la noul mall – Zalau Value Center – va fi facut prin construirea unui sens giratoriu pe Bulevardul Mihai Viteazul, la intersectia cu strada Dragalina. Va fi construita si o megaparcare la suprafata cu 850 de locuri, din care 34 de locuri vor fi destinate persoanelor cu dizabilitati.

Constructorul a primit autorizatie de construire pentru magazinul Dedeman inca din luna aprilie

rn

Primaria Zalau a eliberat autorizatia de construire pentru noul magazin Dedeman vis a vis de Sala Sporturilor, in 16 aprilie. Magazinul Dedeman va avea o suprafata de 36.729 metri patrati si va fi amplasat pe strada Fabricii, la intersectia cu Bulevardul Mihai Viteazul. Va avea intrarea principala direct din bulevard, precum si o intrare secundara amenajata de pe strada Fabricii pentru curtea de serviciu si aprovizionare).

rn

Magazinul Kaufland din Bradet se va construi pe o suprafata de 1.1 hectare

rn

Despre magazinul Kaufland din cartierul Bradet, am discutat cu viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel care ne-a oferit toate detaliile.

rn

"Am emis un certificat de urbanis pentru intocmire PUZ, proprietatea numitei SC GLP Project SRL, in suprafata de 10.189 metri patrati. Se propune pentru reconversia zonei cu caracter preponderent rezidential si zona spatii verzi (SV1), in zona cu caracter comercial si se studiaza posibilitatile de amplasare, dotare cu utilitati, in scopul executiei de spatii comerciale. Zona este situata in apropiere de sensul giratoriu de la Hanul Drumetului – intersectai dintre strada Gh. Doja cu str. Corneliu Coposu – spalatoria Rot Caffe. Regimul cladirii este aprter, suprafata construita este 1700 metri patrati, se vor construi 157 locuri de parcare, alei de intrare – iesire plus zona de aprovizionare. Intrarea pentru clienti se va face din str. Gh. Doja (pe langa spalatoria Rot Caffe), iesire clientilor se va afce pe strada Corneliu Coposu. La ora actuala PUZ-ul se afla in perioada de transparenta decizionala, dupa care urmeaza depunerea documentatiei PUZ cu toate avizele. Apoi urmeaza aprobarea PUZ in Consiliul Local Zalau, undeva in luna iulie. Dupa care pasul final, emiterea autorizatiei de contruire. Acest lucru se face la solicitarea expresa a investitorului. Noi primaria suntem pregatiti sa spijinim orice investitor. In maxim sapte zile avem capacitatea de a emite autorizatia de construire.", ne spune vicele Balajel.

rn

Viceprimarul Teodor Balajel – "Sunt investitii care creeaza locuri de munca"

rn

"Aceste investitii ce se contureaza in oras (Dedeman, Kaufland, Mall nou) vor aduce pe langa facilitatile oferite populatiei si noi locuri de munca bine platite.", este de parere viceprimarul Balajel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *