Ce spun parlamentarii sălăjeni

33
2476
Ce spun parlamentarii sălăjeni

Iuliu Nosa, deputat PSD:

“Decizii ale Curții Constituționale care privesc modificări aduse Codurilor penale trebuie respectate. Guvernul nu a făcut altceva decât să aducă Codurile penale în acord cu prevederile constituționale, pe baza deciziilor anterioare ale Curții Constituționale. Cred că, pentru noi toți, Constituția trebuie să fie respectată și e păcat că nu înțelegem acest lucru.”

Seres Denes, deputat UDMR:

“Din punctul nostru de vedere, modificarea Codurilor penale trebuia făcută având în vedere că de la adoptarea lor în 2009 nu s-a mai făcut nimic. Curtea Constituțională a constatat o serie de inadvertențe, trebuiau făcute modificări, doar că această corectură trebuia să fie atributul Parlamentului. Nu doar de această dată, am mai spus-o, noi nu vedem cu ochi buni aceste ordonanțe de urgență ale Guvernului. Parlamentul trebuie să legifereze. În acest caz, obiectivul e bun, corecturile trebuiau făcute, sunt peste 40 de inadvertențe.”

Cristian Lungu, senator PMP

”In aceasta dimineața, în jurul orei 1.20, a fost publicata în Monitorul Oficial Ordonanta de urgenta a guvernului Grindeanu privind modificarea Codului Penal și a Codului de Procedura de Penala. Aceste acte normative nu au fost pe ordinea suplimentara a guvernului anunțata pentru ziua de marți. Potrivit textului ordonantei o parte a efectelor au intrat deja în vigoare, iar unele prevederi se vor aplica peste 10 zile. Modificarile au fost facute printr-o ordonanța deși guvernul este susținut de o larga majoritate PSD-ALDE în Parlament, iar aceste modificari puteau fi facute printr-o lege dezbatuta în mod public și votata de parlamentari. Doar pentru grațierea unor pedepse s-a ales varianta unui proiect de lege.
Miercuri dimineața ma voi alatura demersurilor prin care parlamentarii opoziției vor cere Avocatului Poporului să conteste ordonanța la Curtea Constituționala a României stop_coloana și demersurilor prin care vom cere președintelui Consiliul Superior al Magistraturii, care a avizat negativ proiectele, sa ceara CCR sa constate un conflict juridic de natura constituționala.”

 Lucian Bode, deputat PNL

”Modul mișelesc în care a acționat coaliția de guvernare asupra acestor acte ce jignesc profund întreaga populație si statul de drept este unul inadmisibil!
Tot acest demers nu reprezintă decât o decizie impusă guvernului-marionetă Grindeanu, cu ajutorul unei persoane care nu are minime cunoștințe ale limbii române, ca să nu mai vorbim de cele juridice, cel supranumit de ieri Ministrul ”Altă întrebare”, demers care nu are nici o legătură cu programul de guvernare cu care PSD i-a păcălit pe români în 11 Decembrie 2016.
După acest moment ne este foarte clar că PSD și Dragnea au avut în permanență intenția utilizării acestor ordonanțe de urgență ca mijloc de atingere a scopurilor în primul rând personale, iar mai apoi politice.
Cu toate acestea, cred că PSD și Dragnea subestimează capacitatea de reacție a străzii. Ce am văzut în ultimele zile în România, mă face sa cred că țara noastră poate sa renască prin acest spirit civic extraordinar!
Personal sunt dispus să întreprind orice acțiune politică, care să poată bloca într-un fel sau altul acest demers josnic și hoțesc al PSD și care să fie spre binele întregii societăți civile!”, a spus Lucian Bode.

COMENTARII

  1. Nosa in 2004 ai pierdut alegerile pentru Primaria Zalau in favoarea lui Capalnasiu. Asadar nu ai fost bun pentru oras dar ai fost bun pentru tara deoarece in toamna ai fost ales ca deputat de Salaj. Asa sunt multi salajeni, niste idioti, care s-au lasati mintiti de comunistoizii din PSD. Nosa, ai si tupeu de PSD-ist, ti-ai angajat odrasla cu intelectul atrofiat, la cabinetul parlamentar. Esti si perfid ca nu ai recunoscut asta, dand vina pe seful Camerei Deputatilor. Cat de misel poti sa fii. Acum vii cu justificari de indolent in privinta codurilor date prin OUG. Ceea ce s-a intamplat zilele astea au fost actiuni impotriva statului de drept. Conform constitutiei, PSD ar trebui trecut in afara legii. Evident nu e posibil acum asa ceva dar pe viitor nu se stie. Iti doresc sa traiesti cat Visinescu, sa imparti aceeasi soarta cu a lui. Pentru ce ati facut voi viitorului Romaniei, meritati asta.

  2. Miselul de bode, acest ordinar, care nici de vacar n-ar fi bun, guiteaza sa -l auda lumea. Nu-i zic porc pentru ca as jigni patrupedul , care ii este net superior.Pentru impostorul lungu, vreau sa intreb unde e scris in legislatie ca tu Guvern ai voie sa legiferezi numai ce ai scris intr-o o ordine de zi facuta cu mult inaine? Nicaieri tampitule, dar pretexte de a guita gasiti.

  3. Nosa,dute in padure si pune sfoara o sfoara in jurul gatului ca si tu esti si ai fost cel mai mare jeg, mincinos si hot din judetul asta,de unde mata ai facut tu casa aproape de centrul Zalaului fara sa nu faci ceva mismasuri.Si tu si copiii tai sunteti varza ,nu de alta dar te mostenesc deja puiii.

  4. CE SA ZICA NOSA SI SERES CA DOAR SI EI ERAU PE LISTA PENALILOR DAR NU SE GANDESC CA IN FATA OAMENILOR SI A LUI UMNEZEU TOT INFRACTRI RAMAN SI ASA O SA MOARA LA FEL SI COPIII COPIILOR LOR SA AIBA CAT AU FURAT EI DAR IN CEALALTA LUME . NU FA FACETI GRIJI CA EXISTA JUDECATA DIVINA

  5. Decizia Curtii Costitutionale nr.405&2016 (M.o. nr.517/08.07.2016)'' Admite excepția de neconstituționalitate...și constată că dispozițiile art.246 din Codul penal din 1969 și ale art.297 alin.(1) din Codul penal sunt constituționale

  6. Decizia Curtii Costitutionale nr.405&2016 (M.o. nr.517/08.07.2016)'' Admite excepția de neconstituționalitate...și constată că dispozițiile art.246 din Codul penal din 1969 și ale art.297 alin.(1) din Codul penal sunt constituționale

  7. O singur concluzie, spusa de unul mult mai inteligent ca voi, carora si boii boi(patrupedele) va sunt superiori ?! "Cu prostii ca voi si prostia din voi si zeii se lupta in zadar" Hai Pa si bancul moldovenilor " sa-nii ......."

  8. DE PESTE ZECE ANI DE ZILE O TRUPA DE LUCRATORI DIN INTERNE, SERVICII SECRETE SI JUSTITIE ORCHESTREAZA ACTIUNI PUR CRIMINALE IMPOTRIVA MEA SI A FAMILIEI MELE ! DE PESTE ZECE ANI DE ZILE ACEASTA TRUPA DE CRIMINALI NENOROCITI SE FOLOSESC DE GASTI TIGANESTI SI ORGANIZATII ETNICE TIGANESTI PENTRU A ALIPII IN MOD MAFIOT ETICHETA DE APARTENENTA LA ETNIA TIGANEASCA A DESCENDENTILOR UNUI FOST MARE PROPRIETAR DE TERENURI ! DE PESTE ZECE ANI DE ZILE ACEASTA TRUPA DE CRIMINALI NENOROCITI MA IZOLEAZA DE ORICE PERSOANA CU CARE AS DORII SA MENTIN O SIMPLA RELATIE DE PRIETENIE ! DE PESTE ZECE ANI DE ZILE ACEASTA TRUPA DE CRIMINALI CHELTUIE ZILNIC BANI PUBLICI PENTRU A MA DISCREDITA PE ORICE CALE POSIBILA ! DE PESTE ZECE ANI DE ZILE ACEASTA TRUPA DE CRIMINALI NENOROCITI AU INCERCAT IN REPETATE RANDURI SA MA ELIMINE IN STIL MAFIOT ! SI ASEMENEA CRIMINALI NENOROCITI PRETIND CA AR FII DESII ISI BAT JOC DE OAMENI, DE LEGE SI DE BANUL PUBLIC !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.