Ce se intampla la FK Kraszna?

1
1103

Pentru a afla stadiul lucrarilor de la Baza Sportiva din Crasna , ne-am adresat Presedintelui clubului dl. Stanciu Rudolf :
“Prin adresa din 22 iunie 2020 a fost aprobata denumirea de Futball Klub Kraszna . Ne vom inscrie cu trei grupe de copii adica C, D, E pe care le vom alinia pana la ora inceperii competitiilor AJF Salaj. Acum avem lucrari complexe de executat la vestiarele de sub tribunele arenei din Crasna. Vreau ca la inaugurare sa aducem o echipa din Ungaria, de la Puscas Academy sa joace cu Cszikszereda. In deschidere va fi meciul copiilor mici de la club.”

Antrenamente simplificate

Antrenorii de la FK Kraszna sunt pasionati si cunoscatori de fotbal. Pe langa evaluarea facuta de Csikszereda au fost ‘testati ” de conducerea clubului si antrenorii si au primit fisa postului. Benko Csaba, Tarr Adorjan, Mate Levente, Josza Csongor sunt cei au si inceput primele antrenamente, respectand regulile de siguranta si protocolul sportiv.
“Antrenamentele simplificarte vor putea fi completate dupa intrarea in vigoare a tuturor masurilor de relaxare” spune un antrenor din staff.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here