Cazuri noi de covid-19 în Primăria Zalău și la Direcția de Asistență Socială

6
1591

Tot mai multe cazuri de infectare cu covid-19 sunt confirmate în instituțiile sălăjene. Cel mai recent, două cazuri de coronavirus au fost confirmate în rândul angajaților din Primăria Zalău. Reprezentanții instituției spun că ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, urmând ca la finalul acesteia să fie dispuse măsurile care se impun și să se stabiliească, dacă va fi cazul, care angajați vor intra în izolare.

Un alt caz a fost confirmat, în urmă cu două zile, și la Direcția de Asistență Socială Zalău.

Pe lista instituțiilor unde s-au înregistrat cazuri de covid -19 se mai numără AJOFM, APIA, IPJ Sălaj, Direcția Județeană a Finanțelor Publice, DSVSA.

6 COMMENTS

  1. Bai tampitilor, in curtea scolii nu ai voie sa intri, dar la vot o sa putem intra in sala de sport? Sunt copii de clasa zero care inca plang dimineata, ca la gradinita, si tu nu nu ai voie sa treci de portar???

  2. Au covid. Si? Matusa mea poarta masca 8 ore pe zi si are plamanii plini de apa, inecati cu propriile secretii. Acum nu o sa moara de covid. O sa faca ceva neoplasm, o sa moara la prima raceala, o sa fie trecuta la decese din cauza covid, familia o sa primeasca ceva bani si gata. Mortul e de vina. Prosti mai putem fi…

  3. Ioane ! da nu te pune nimeni sa mergi la vot.Vad ca ti-ai pus si chip amu pe ultima suta.Fiecare are dreptul sa creada ce vrea despre covid-19 si sa-si ia masurile pe care le crede de cuviinta.In rest sanatate la toata lumea si MASIV LA VOT PENTRU SCHIMBARE !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here