SondajRSS Feed

Cazul mortii Andradei Putina ridica probleme anchetatorilor

11 Iulie 2017

Sfârsitul tragic al tinerei Andrada Putina, din Zalau, studenta la Medicina in Oradea, se dovedeste greu de elucidat. Andrada, de numai 21 de ani, a cazut in dimineata zilei de 1 iulie de la etajul 4 al blocului in care statea cu chirie, iar datele din ancheta ridica semne de intrebare.

Initial, procurorii au crezut ca s-a sinucis aruncându-se pe geam. cateva zile mai tarziu, anchetatorii au lansat ipoteza unui accident, avand in vedere pozitia in care a cazut pe caldaram si imprejurarile. Tanara venise de la club cu iubitul ei, Valentin Lapusca, în vârsta de 33 ani, originar din Deva, care era de fata cand Andrada a cazut pe geam. Publicatia Bihoreanul spune ca medicii legisti si-au finalizat raportul de specialitate, care arata ca în dimineata în care a murit fata avea o alcoolemie de peste 1 la mie în sânge.
"Nu exista suspiciuni de omor. Ar putea fi o sinucidere, dar nu vom sti sigur decât dupa finalizarea cercetarilor", declara la scurt timp dupa producerea tragediei purtatorul de cuvânt al Parchetului Bihor, Maria Cotrau, preluata de Bihoreanul. Ipoteza era socanta, deoarece pâna atunci Andrada nu avusese niciun fel de probleme. A fost, in Zalau, o eleva eminenta, sefa de promotie la CNS, iar acum era studenta în anul II la Medicina Dentara, dar si în anul I la Medicina Generala
Rezultatele cercetarilor facute de criminalisti la locul tragediei au conturat o noua posibila explicatie. Tânara a cazut pe spate si foarte aproape de peretele blocului, un indiciu ca nu se aruncase în gol, ci ar fi fost un accident. S-a si f

Cazul mortii Andradei Putina  ridica probleme anchetatorilor
acut o reconstituire cu un manechin facut special, de inaltimea si cu greutatea Andradei.

Telefonul pierdut – o problema grava

Ipoteza sinuciderii a fost favorizata oarecum si de declaratia data de iubitul Andradei. Valentin Lapusca, de 33 ani, originar din Deva, web-designer si organizator de evenimente, care se afla în dimineata tragediei în apartamentul închiriat de Andrada, fiind de altfel cel care a si anuntat incidentul prin apel la 112. Interogat de politisti, Lapusca le-a spus ca petrecusera noaptea într-un club, iar dupa ce au ajuns acasa tânara si-ar fi dat seama ca nu mai are telefonul mobil. Asta ar fi speriat-o atât de tare încât i-ar fi spus ca disparitia mobilului însemna finalul carierei ei de medic, înca neîncepute. Apoi, fara sa spuna nimic, îmbracata doar în lenjerie intima, fata s-a urcat pe pervazul ferestrei, de unde a cazut în gol, scrie Bihoreanul.
Problema telefonului pierdut sugereaza ca Andrada ar fi avut in telefon informatii atât de importante încât sa nu suporte gândul ca acesta a ajuns pe mâini straine.

Vizualizari 6220
Comentarii articol

>

in 11 Iulie 2017 1:23

C

zoom>

in 11 Iulie 2017 1:37

Ok,invata foarte bine,bravo ei.Dar daca ar fi fost o fata cu minte si cuminte n-ar fi baut atat de mult si ulterior nu s-ar fi crizat pt.un tel.Doar proastele intra in fibrilatii cand constata ca le lipseste tel.si nu mai pot intra pe retelele de imbecilizare,pardon,socializare.Despre prietenul ei cu care era cand s-a intamplat , de ce nu sunt informatii? O fi vreun cocalar din ala cu barba?

>

in 11 Iulie 2017 11:22

Cheia e prietenul ei: ,, web designer si organizator de evenimente" -tot felul de dubiosi, 33 ani, ea 21... extrem de ciudata imprejurare.

>

in 11 Iulie 2017 18:11

sunt de 40 de ani ce au femei de 20 de ani,ce are?Femeia e femrie dupa 18 ani,barbatu poate dupa 30,49 0,50 :))

>

in 11 Iulie 2017 23:57

Asa e, nu conteaza diferenta de varsta daca relatia decurge minunat.

uomo bvlgari b zero1 imitazione>

in 6 Decembrie 2017 9:22

Nicely done except maybe - - mmm, for the date wheel color

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.