Cazul bataii de la Divino este preluat de alt procuror

6
6094

 

Cazul bataii de la Divino  este preluat de alt procuror

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, cazul kinetoterapeutului zalauan Alin Pop, care il acuza pe bodyguardul Pop Florin ca l-a batut anul trecut la clubul Divino, a fost dat unui alt procuror, procuror de caz fiind desemnat Chis Bogdan, dupa ce prim-procurorul Crin Bologa a obtinut in instanta continuarea anchetei.

Judecatoria Zalau a decis la 24 mai reinceperea urmarii penale fata de suspectul Pop Florin Leotin, la solicitarea prim-procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, Crin Bologa, care argumenteaza ca sunt probe care pot dovedi vinovatia, dupa ce cazul a fost clasat la inceputul anului de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau.
Victima, Pop Alin, spune ca spera ca de data aceasta sa se faca dreptate. "Am incredere in justitie prin decizia care s-a luat acum, care dovedeste ca se poate afla adevarul. Ma bucur ca s-a redeschis cazul si voi coopera in continuare cu organele abilitate. Sper ca la final sa se afle adevarul si vinovatul sa fie tras la raspundere", spune Alin Pop. El depus plangere impotriva lui Pop Florin Leontin dupa ce, asa cum descrie in plangere, in noaptea de 22 spre 23 iulie, anul trecut, bodyguardul l-a lovit cu pumnii în fata. Kinetoterapeutul zalauan a suferit multiple traumatisme la nivelul maxilarului si la fata. A ramas, potrivit certificatului medico-legal, fara doua masele, a suferit o contuzie forte la nivelul ochiului si a avut nevoie de 18 - 19 zile de îngrijiri medicale, cum reiese din certificatul medico-legal.

 

 

COMENTARII

  1. Daca organele abilitate nu iau masuri nu este de mirare ca acesti indivizi fac tot felul de activități ilegale! Eu ca un simplu cetarean sunt scarbit ca in 2017 inca cineva inca

  2. INCA NU S-A INCHIS FOCARU CELA DE INFECTIE?? BUFET DE TIGANI SI MANELISTI ,STRICA ASPECTUL ZALAULUI,NU MAI MERGET IACOLO OAMENI BUNI SUNT LOCALURI CIVILIZATE IN ZALAU LA PRETURI BUNE

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.