SondajRSS Feed

 

Castigatorii celor doua posturi de ofiter in Politia salajeana pentru care au concurat 72 de candidati

23 Aprilie 2019

Pentru postul de ofiter la Politia Orasului Simleu Sivaniei au intrat in batalia finala doar doi candidati, iar cel care a castigat este un politist de la Politia de proximitate din cadrul IPJ Cluj, care a obtinut nota finala 9.70 proba scrisa si 9.65 proba interviu.

La fel si pentru postul de ofiter la Politia Orasului Jibou, au intrat doi candidati in lupta finala. Cel care a castigat postul este un agent de politie de la Biroul de Investigatii Criminale de la Politia Municipala Zalau, care a obtinut nota finala 9.55 la proba scrisa si 7.96 la proba interviu.
Pentru cele doua posturi s-au batut 72 de persoane.
40 de dosare de candidatura au fost depuse pentru functia de ofiter principal I, existent in cadrul Politiei orasului Simleu Silvaniei - Compartimentul ordine publica – siguranta publica si patrulare.
La

Castigatorii celor doua posturi  de ofiter in Politia salajeana pentru  care au concurat 72 de candidati
Jibou au fost 32 de candidati pentru ocuparea functiei de ofiter principal I, existent in cadrul Politiei orasului Jibou – Formatiunea investigatii criminale.
Din cei 69 de candidati evaluati psihologic, 5 au fost declarati inapti, iar 7 nu s-au prezentat. Astfel ca la urmatoarele probe de evaluare medicala, proba sportiva, proba scrisa si interviu au ramas in cursa doar 57 de candidati.

Vizualizari 2740
Comentarii articol (7)

>

in 23 Aprilie 2019 5:51

Artur bacsi , cat de beat ai fost sa postezi acest articol de doua ori ?? Rusine , rusine , rusine !

>

in 23 Aprilie 2019 6:48

Felicitări Iuliu.. Mult succes în activitate.

Secret autoservice......>

in 23 Aprilie 2019 10:40

De ce militia popularoasa nu-si afisaza pe site numele si prenumele aplicantilor pentru posturi asa cum fac toate celelalte institutii publice.\r\nCa sa stim si noi care-s prostii si care-s desteptii din sistem,ca dor din jeburile noastre gaurite-s platiti!\r\nSi mai ales ca sa ne dam seama care-s pilosi,favoriti si aia cu dedicatie!\r\nIa revizuiti-va transparenta aia de masca de sudor cu sticla afumata clasa 8!\r\nCa aia corecti si cinstiti n-au ce ascunde!\r\nSau voi aveti?\r\n

>

in 23 Aprilie 2019 10:41

Concurenta acerba. In sistemul privat nu se inghesuie nimeni.

Privat-privata mai 10:41...>

in 23 Aprilie 2019 13:07

Sa ineghesuie si la privat saracii,numa ca si acolo is altfel de rahati angajatori,care te platesc la minim pe economie pe foaie si restul ti-i da nefiscalizat ca la tarfele de pe centura,pe sub masa,in sutien sau budigai plus o muie consistenta...\r\nNiste nemernici si o sama,aproape tati din privat,ca ar manca si de sub ei n uma sa le fie cat mai barosan profitu,batandu-si joc de angajati si exploatandu-i peste normele legale....\r\nVorbim de sc si srl urile astea de dugheana,ca de bine de rau multinationalele cat zic atata platesc si pe foaie.

>

in 23 Aprilie 2019 14:15

Deci afara cu multinationalele sa ramana smenarii astia ?Intrebare pentru partidul unic!

>

in 23 Aprilie 2019 15:51

CEL PUTIN IN CAZUL POSTULUI DE LA SIMLEUL SIVANIEI CASTIGATORUL A FOST PE BUNE,NU A FOST NICI UN ARANJAMENT.IL CUNOSCPE PE CEL CARE A FOST AL DOILEA PARTICIPANT LA PROBA INTERVIU UN POLITIST DE LA IPJ MARAMURES.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.