Casatorii in conditii speciale

0
1567
Casatorii in conditii speciale

Casatoriile se vor oficia, la Primaria Zalau, in conditii speciale in perioada urmatoare. Numarul maxim de participanti va fi de opt persoane, carora li se va masura temperatura la intrarea in institutie.

În conformitate cu prevederile HG nr. 394 din 18.05.2020 privind declararea starii de alerta si mssurile care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 – Capitolul masuri pentru diminuarea tipului de risc, la oficierea casatoriei numarul de participanti va fi de cel mult 8 persoane, inclusiv miri, fotograf/cameraman, ofi?er de stare civil?. La intrarea in institutie se va efectua triajul epidemiologic, prin masurarea temperaturii. Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie de la intrarea în incinta cladirii, in timpul oficierii, pana la pararsirea cladirii. Va fi obligatorie si pastrarea distantei sociale intre participanti, atat in incinta institutiei cat si in sala de casatorii.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.