SondajRSS Feed

Casa familiei Daraban din Campia s-a facut scrum

11 Ianuarie 2017

Pompierii din Zalau si cei din Sarmasag au intervenit luni seara, la ora 20.22, la un incendiu izbucnit in localitatea Câmpia la acoperisul casei familiei Daraban. Proprietarii locuiesc la Zalau si veneau ocazional la locuinta din satul Campia.

Cauza probabila de incendiu a fost cosul de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile. Au ars aproximativ 160 de metri patrati din acoperis, piese de mobilier si bunuri din patru camere.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi, incendiul a fost observat tarziu de proprietar, deoarece acesta nu se afla acasa. Propri

 Casa familiei Daraban din Campia s-a facut scrum
etarul a facut focul in casa si a parasit imobilul. La fata locului au intervenit trei autospeciale cu apa si spuma, doua de la Zalau si una de la SVSU Sarmasag.

Vizualizari 1558
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2017 7:21

Doua autospeciale de la SVSU Sarmasag mai Informează-te ziarist de doi bani

>

in 11 Ianuarie 2017 8:52

Probabil ca acestia au fost banii furati de la crescatorii de oi din Salaj . Urmeaza Ardelean Dumitru , Tap Nicolae , Sfat Ovidiu si toti care au ingropat ABATORUL FURIND BANII DE INVESTITII .

NECAZ>

in 11 Ianuarie 2017 20:24

VA DORIM SA TRECETI CU BINE PESTE ACEST NECAZ,CREDINTA SI SPERANTA IN D-ZEU VA VOR AJUTA. FITI TARI. DOAMNE-AJUTA.!!!

>

in 9 Ianuarie 2018 9:39

Dumnezeu sa va ajute!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.