Volei Municipal Zalau începe sezonul cu gândul la un nou titlu

La primul meci oficial, salajenii au parte de un adversar facil – Explorari Baia Mare, într-o partida în care fosta campioana ia în calcul doar o victorie de 3 puncte

rn

Duminica, ora 18.00 Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalau: CSVM Zalau – Explorari Baia Mare

rn

Dupa o pauza de cinci luni, voleiul masculin revine în actualitate, în acest final de saptamâna urmând sa înceapa editia 2018 – 2019 din Divizia A1.
La startul acestui campionat, Volei Municipal Zalau se prezinta cu multe schimbari la nivel de lot, astfel ca în vara au fost transferati nu mai putin de sapte jucatori, este vorba de Miroslav Gradinarov, Cristian Bartha, Philipp Kroiss, Andrei Spînu, Jani Jeliazkov, Ciprian Matei si Matheus Dall Bosco.
Aproape toti dintre acestia sunt jucatori experimentati, iar cu ce a mai ramas din garda veche, Volei Municipal Zalau spera sa faca un sezon reusit si chiar sa câstige titlul, dupa o pauza de un an.
De fapt, gruparea condusa de Vasile Cota are si o datorie fata de fani, dupa ce în sezonul trecut, Volei Municipal a cam dezamagit în toate competitiile.
Dupa locul 4 în campionat si ratarea finalei Cupei, tot un insucces a fost si în cupele europene, având în vedere ca zalauanii au fost eliminati înca din primul tur al Cupei Challenge.
Perioada respectiva a fost data uitarii, iar acum gruparea de sub Meses se concentreaza pentru a face un campionat bun si pentru a-i atrage din nou în tribune pe spectatori.
Primul joc pentru gruparea zalauana pare sa fie unul destul de usor, având în vedere ca la Zalau vine Explorari Baia Mare, o echipa care în ultimii ani nu a rupt gura târgului. Nici Zalaul nu a prea avut probleme în fata maramuresenilor, fie daca jocul s-a disputat la Zalau sau la Baia Mare.
În aceste conditii o victorie de 3 puncte pare la îndemâna salajenilor, care se gândesc doar la acest aspect având în vedere ca un succes în prima runda le-ar da un moral excelent pentru partidele urmatoare care se anunta mult mai dificile.
Partida dintre Volei Municipal Zalau si Explorari Baia Mare se disputa duminica, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalau.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *