Candidatura Andreei Paul, deputat PNL cu origini in Bobota, este inca nesigura

20
3010

 

Candidatura Andreei Paul, deputat PNL  cu origini in Bobota, este inca nesigura

Andreea Paul, fosta Vass, deputat de Satu Mare cu origini in satul salajean Bobota, isi cauta o filiala a PNL care sa-i sustina candidatura la alegerile parlamentare. "Andreea Paul cauta o filiala dispusa sa o sustina", scrie Europa Fm. 

Lucian Bode, presedintele PNL Salaj, spune ca ieri au fost validate la sediul PNL din Modrogan candidaturile la alegerile parlamentare si ca organizatia din Satu Mare nu a validat inca lista. Bode sustine ca Andreea Paul se va regasi intr-un final, cel mai probabil, pe listele de la Satu Mare. stop_coloana
L-am intrebat pe Lucian Bode de ce Andreea Paul, al carei tata este consilier local in Bobota din partea PNL, nu candideaza in Salaj. iar liderul PNL ne-a spus ca "nu si-a exprimat aceasta dorinta, daca intentiona sa candideze in Salaj, o astfel de intentie trebuia sa fie supusa votului Biroului Politic Judetean al PNL".

 

 

 

 

COMENTARII

  1. BODE ,un gunoi de om ,turnator la securitate ,a ajuns sa hotarasca ce e buN sI ce e rau in P.N.L. Andrea Vass macar nu a trecut prin scoala securista a lui Stanca si acolitii lui.

  2. a fost utila cand l a sfatuit pe Boc sa taie banii la oameni... S AIBA UDREA CE COMISIONA....SPER SA NE LASE ASA PUTOARE POLITICA...SALAJUL ARE SI OAMNENI DE VALOARE ....SI FEMEI MAI DE CARACTER CA EA.AICI NU VORBESC DE NICI UN PARTID...SALAJUL MERITA ALT FEL DE POLITICIENI.

  3. daca numai 10% dintre parlamentari ar avea inteligenta d-nei PAULA SI PREGATIREA EI PROFESIONALA AM FI FOST ACUM DEPARTE. Referitor la taierea salariilor bugetarilor , nu toti oamenii din tara asta spun ca a fost o masura proasta.

  4. Mai, prostilor de Salaj, o comparati pe Andreea cu Pop Gheorghe si Cotza? Pop Ghitza si Cotza, doi oameni fara scoala! Alegeti-i ca-i in joc viitorul copiilor vostri, prostilor, poate primitzi ulei si cateva conserve!

  5. daca are asa valoare de ce nu e pe lista mai la centru.vine in saracia de Salaj sa ne dea lectii.CEI DIN BUCURESTI STIU CUM SI CINE A RIDICAT O SI CE A FACUT PTR ASTA.EXISTA SUTE DE FEMEI MAI DE VALOARE CA EA.SI FARA ATATA MIZERIE IN SUFLET.DEJA AU APARUT LINGAII CA VAI CE VALOARE ARE....MAH CU CE SUNT MAI BUNI JEGURILE DE LA PNL...DECAR CELE DE LA PSD..CA PUTE CA LA WC DE LA AUTOGARA SI LA UNII SI LA ALTII

  6. IN ROMANIA, CAMPIOANA CORUPTIEI IN EUROPA, POPORUL INCA N-A FACUT O GREVA GENERALA IMPOTRIVA CORUPTIEI. DACA CEI MULTI S-AR DESTEPTA, AR DECLANSA O GREVA GENERALA PT. DESFIINTAREA PARTIDELOR POLITICE SI FORMAREA UNUI PARLAMENT DE OAMENI INTEGRII. ASA A PROCEDAT ISLANDA SI O DUC FOARTE BINE.

  7. 20.13. Limba materna a Paulei Vass este romana (si o vorbeste de 100 de ori mai bine decat tine), cea paterna este maghiara.Si este mai patriota decat tine si decat preferatii tai:POP, NOSA si Cota.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.