SondajRSS Feed

Sa vedem cat au invatat in doua luni

Candidatii la sefia Politiei salajene sunt Aurel Stirb si Gabriel Terhes

16 Octombrie 2018

Aceiasi care nu s-au descurcat deloc la concursul din august

Politia Romana ne-a confirmat, prin purtatorul de cuvant Georgian Dragan, ca la noul concurs pentru sefia IPJ Salaj s-au inscris doi candidati. Concursul din 6 noiembrie iI va avea candidati pe Aurel Stirb, care conduce IPJ Salaj in calitate de coordonator dupa ce a implinit un an de interimat luna trecuta, si pe Gabriel Terhes, actualul comandant al Politiei Municipale Zalau. Cei doi sunt cei care au participat si la concursul din august pentru sefia IPJ Salaj, dar nici unul nu a obtinut nota minima, 7 (sapte), pentru a putea ocupa postul.
Porneste cu cele mai mari sanse actualul inspector sef desemnat, Aurel Stirb, Are 49 de ani, este inginer, nu a avut initial la baza o forma de invatamant din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, insa a fost incadrat in politie din sursa externa. Are un Master in "Drept Penal si Procesual Penal Aprofundat" la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad.
Al doilea candidat, care vine cu un bagaj profesional solid, este Gabriel Terhes, actualul comandant al Politiei Municipale Zalau. Are 47 de ani si este un contracandidat puternic pentru Aurel Stirb. Terhes este un comisar foarte respectat in cadrul IPJ Salaj. Din 3 octombrie 2017 a fost imputernicit sef al Politiei Municipiului Zalau – cea mai grea functie din cadrul IPJ Salaj, pentru ca

Candidatii la sefia Politiei salajene  sunt Aurel Stirb si Gabriel Terhes
la Zalau se concentreaza peste 60 la suta din activitatea Inspectoratului de Politie Judetean.
Dupa ce i-a expirat interimatul, Aures Stirb l-a desemnat pe Terhes sa coordoneze sefia Politiei Municipale Zalau.
Terhes a fost si seful Serviciului de Actiuni Speciale (mascatii) din cadrul IPJ Salaj – la fel, o functie in care a acumulat la fel foarte multa experienta, pozitie pe care o detine si in acest moment prin concurs.
Gabriel Terhes este inginer, a terminat politehnica la Cluj si are dreptul la Vasile Goldis.

Rusinea de la examenul din 7 august,
cand niciunul nu a reusit sa ia nota 7

Rezultatele la examenul din 7 august au fost dezastruoase pentru ambii concurenti. Atat Aurel Stirb, cat si Gabriel Terhes nu au reusit sa obtina nota minima 7, astfel ca au fost respinsi. Pentru Stirb, care a condus interimar IPJ Salaj in ultimul an de zile, nota a fost o rusine cu atat mai mare.

Vizualizari 3658
Comentarii articol

>

in 16 Octombrie 2018 7:16

Nu va e rusine 5 articole cu acelasi subiect...

como>

in 16 Octombrie 2018 7:37

De ce sa le fie rusine? Nu vedeti ca prostia este mult discutata in media? Si rasul curului, cand se va afla ca iar niciunul nu va obtine media admisa pentru ocuparea posturilor. Atunci sa se desfiinteze IPJ salaj si sa ne conduca altii din afara judetului.

>

in 16 Octombrie 2018 7:52

Băieți ambițioși !!păcat că nu au și cunoștințe ,,specifice ,,!!!!!!!!

>

in 16 Octombrie 2018 7:54

Si uită așa am umplut paginile ziarului cu stiri din politie, când intr-un articol puteai scrie tot.

>

in 16 Octombrie 2018 8:51

La prima vedere amandoi sunt baieti simpatici,sa vedem cum stau si la meserie !

>

in 16 Octombrie 2018 9:31

Atâta tevatură de parcă ar fi posturi de cercetători la NASA sau in combaterea bolilor de cancer. În afară de mânuirea pulanului şi întocmirea de procese verbale ce ştiință mai trebuie?

>

in 16 Octombrie 2018 9:33

POT DA CATE EXAMENE VOR. POATUL ESTE POLITIC SI SE VA OCUPA, CAND SI CU CINE VREA PSD-UL.

>

in 16 Octombrie 2018 10:11

Ploaie de şefi în structurile MAI, iar când te gândeşti că aproape 3.000 de dosare sunt nesoluționate şi nimeni nu răspunde, te întrebi unde este eficiența muncii şi de ce este nevoie de atâta puhoi de angajați.

Se vede treaba>

in 16 Octombrie 2018 10:15

ca nu or fi ei destepti, dar sunt perseverenti.

>

in 16 Octombrie 2018 12:54

Mult succes d-le Terhes. Majoritatea cadrelor va sustin.Meritati aceasta functie.

>

in 16 Octombrie 2018 13:41

DIN PACATE, DACA UNII NU VOR SA SE IA NOTA DE TRECERE NU SE VA LUA PANA NU VA FI CINE TREBUIE.

>

in 16 Octombrie 2018 14:27

D-nul Terhes are o reputatie foarte, foarte buna in oras si la fel printre colegi.Plus ca e si un foarte bun profesionist.Ar trebui sa se tina cont si de aceste aspecte.

Furt mascat din banii nostrii>

in 16 Octombrie 2018 14:38

Celebrele "STUDII INALTE"la GOLDIS in ZALAU sunt minciuni tipic omului mediocru si parvenit din Romania,Salaj.Cu munca putina vrea sa-si adauge titluri universitare dupa care sa ia bani in plus la salariu,deci furt mascat din banul public.Sa fi obtinut diploma la Babes la Cluj mai era ceva,dar asa ,ingineri cu master in drept la Goldis este zero.Acest tip de oameni conduc Romania astazi.

>

in 16 Octombrie 2018 16:22

Notare sa se faca cu note de la 7 in sus si o sa vedeti ca se ocupa postul. La Goldis asa se face.

>

in 16 Octombrie 2018 16:30

NOROC SA AVETI DOMNULE TERHES.

>

in 16 Octombrie 2018 22:02

Terhes cu mult bun simt si educat NU e bun intre o gramada de analfabeti de joasa speta . O sa fie greu pentru el sa conduca nite ciobani , ajunsi peste noapte politisti de mucava si ......

>

in 17 Octombrie 2018 16:12

realizez ca in oras si chiar bsi in politie terhes gabi are o reputatie foarte buna atat ca om cat si ca profesionist.sper sa se tina cont pentru ca e important.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.