SondajRSS Feed

Nu au invatat nimic in doua luni – IPJ Salaj nu-si gaseste un sef instruit macar de nota 7

Candidatii la sefia Politiei salajene, Aurel Stirb si Gabriel Terhes, nu au luat note de trecere nici la a doua incercare

29 Noiembrie 2018

Cei doi candidati la sefia Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au dat-o rau in bara, pentru a doua oara in decurs de doua luni, la concursul pentru cea mai mare functie din politia salajeana organizat ieri, miercuri 28 noiembrie, la Inspectoratul General al Politiei Romane din Bucuresti. 

Nu a luat nota de trecere nici Aurel Stirb, care este in prezent seful IPJ Salaj, nici contracandidatul sau, ofiterul Gabriel Terhes.
Aurel Stirb conduce in prezent IPJ Salaj in calitate de coordonator, dupa ce a implinit un an de interimat in septembrie, iar Gabriel Terhes si-a depus candidatura din pozitia de comandant al Politiei Municipale Zalau.
Este pentru a doua oara cand cei doi participa la concursul pentru aceasta functie si nu iau nici macar nota de trecere pentru a fi declarati admisi, la o functie la care ar fi de asteptat ca departajarea intre concurenti sa se faca la punctaje apropiate de nota maxima. Cei doi au participat si la concursul din 29 august pentru sefia IPJ Salaj, dar nici unul nu a obtinut nota minima 7 (sapte) pentru a putea ocupa postul.
Dupa esecul din august, Politia Romana a anuntat ca reprogrameaza concursul pentru sefia IPJ Salaj pentru 6 noiembrie, insa in ziua in care trebuia sa aiba loc s-a anuntat amanarea pentru data de 28 noiembrie, din cauza ca unul dintre membri comisiei de examinare a avut alte activitati operative care au intervenit in noaptea dinaintea concursului si nu s-a mai putut prezenta la comisie. Pentru cei doi ofiteri salajeni a fost un bun ragaz sa puna mana pe carte, dar fie nu au facut-o, fie nu s-a prins de ei.

Cei doi candidati sunt la baza ingineri
si au studii de Drept la "Vasile Goldis"

Actualul inspector sef desemnat, Aurel Stirb, are 49 de ani, este inginer. Nu a avut initial la baza o forma de invatamant din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, insa a fost incadrat in politie din sursa externa. Are un Master in "Drept Penal si Procesual Penal Aprofundat" la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad.
Al doilea candidat, Gabriel Terhes, candidat din pozitia de comandant al Politiei Municipale Zalau, are 47 de ani si, din 3 octombrie 2017, a fost imputernicit sef al Politiei Municipiului Zalau – cea mai grea functie din cadrul IPJ Salaj, pentru ca la Zalau se concentreaza peste 60 la suta din activitatea Inspectoratului de Politie Judetean.
Dupa ce lui Terhes i-a expirat interimatul, Aurel Stirb l-a desemnat tot pe Terhes sa coordoneze sefia Politiei Municipale Zalau.

Candidatii la sefia Politiei salajene,  Aurel Stirb si Gabriel Terhes, nu au luat  note de trecere nici la a doua incercare
 
Terhes a fost si seful Serviciului de Actiuni Speciale (mascatii) din cadrul IPJ Salaj – la fel, o functie in care a acumulat la fel foarte multa experienta, pozitie pe care o detine si in acest moment prin concurs.
Gabriel Terhes este inginer, a terminat politehnica la Cluj si are Dreptul la Vasile Goldis.

Vizualizari 4869
Comentarii articol (51)

>

in 29 Noiembrie 2018 0:15

Nu vă lăsați !!! Dar mai pregatiti-va !!! Oare cum ați ajuns șefi ????!rușinos lucru!!

>

in 29 Noiembrie 2018 0:34

Lolec si Bolec ! Repetati examenul zilnic pana il luati. Ratatilor ! In privat ati muri de foame. Va puteti imagina un inginer din tenaris sau Michelin picand un examen/ interviu de n ori ?

>

in 29 Noiembrie 2018 0:58

Cica vasile goldis,adica un fel de profesionala si liceu la fara frecventa,dar chiar deloc!!!ce ingineru pulii esti daca nota 7 e imposibil e atins???

>

in 29 Noiembrie 2018 6:04

RUSINE!!!!!

>

in 29 Noiembrie 2018 6:31

INSISTATI, DOAR MAI ESTE VREME, LA A 5-6 INCERCARE POSIBIL

>

in 29 Noiembrie 2018 6:32

Nu e asa cum credeti daca nu esti din familia PSD te duci la examen sa nu stai acasa o sa vedeti pe cine scot ei la înaintare și apoi vorbim.

>

in 29 Noiembrie 2018 7:13

Macar au ambitie si nu se lasa. Nu la toata lumea le-a dat dumnezeu IQ- ul mare.Mai ales la politisti nu se pune problema , stie toata lumea.

>

in 29 Noiembrie 2018 7:17

totusi ma gandesc virgula ca un subiect din actiunea romanului politist capra cu trei iezi,ar fi mai potrivit!!!

>

in 29 Noiembrie 2018 7:22

Astia doi fac de rusine prestigioasa facultate de drept de la Vasile Goldis care a dat multe somitati in lumea juridica . Sa fi absolvent de Goldis si sa nu reusesti sa iei un 7 dupa atatea incercari. Incredibil.

>

in 29 Noiembrie 2018 7:31

No nu-i bai!!! Bine că avem câteva mii de lei salar pe lună!!! Competență zero!!

>

in 29 Noiembrie 2018 8:42

Dar de ce nu se pensionează? Sunt bătrâni şi obosiți după atâta muncă grea. Din această cauză nu pot asimila materia pentru examen. Ar fi foarte buni la munca prin minister sau parlament.

>

in 29 Noiembrie 2018 8:44

imediat intra la pensie domnii cu cate 4-5-6 mii de lei pe luna. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

>

in 29 Noiembrie 2018 8:49

ASA CREZI CA NUMAI ATAT O SA AIBA PENSIE?,IA DUBLEAZA.

>

in 29 Noiembrie 2018 8:56

terhes sata nu cumva este fiul celui care sta/locuia pe str.Abatorului? Cela cu pamanturi prin Ortelec, de l-a improprietarit unul de pe la fd.funciar din Zalau, ce stetea la birou pe 3 scaune, ca un scaun nu-i erea de ajuns. Si care nu mai este printre noi. Pai , tare destept se dadea fiul astuia, adica acest gabi terhes! Asa destept de la axemene da in gropi.

Dupa atatea examene>

in 29 Noiembrie 2018 8:58

Poate ca li s-ar cuveni acordarea unui spor de "stres pentru examene picate"

NIVELUL POLITIEI SALAJENE(SI A TUTUROR BUGETARILOR)>

in 29 Noiembrie 2018 9:03

Daca cei care se pregatesc asiduu nupot lua un mediocru 7,ceilalti la ce nivel se afla???Niste mediocri imbuibati in toate functiile de la buget,care nu produc nimic,sunt cate 2-3 pe un post si voteaza cu toata familia pe darnicul,coruptul,ticalosul si marsavul PSD-CIUMA ROSIE.

>

in 29 Noiembrie 2018 9:04

Cheltuielile cu deplasarea acestor docți la Bucureşti au fost cumva suportate de instituție? Dacă da înseamnă că le place să meargă în excursie pe banii statului.

>

in 29 Noiembrie 2018 9:26

Cu certitudine directorii de deconcentrate din Salaj numiti in functie pe criterii politice nu sunt mai performanti intelectual

>

in 29 Noiembrie 2018 10:55

Amândoi sunt băieți simpatici dar situația începe să fie penibilă;ori poliția s-a deprofesionalizat ori trebuie eliminat orice candidat pentru ca în final să fie promovat "cine trebuie ",rămâne de văzut !

>

in 29 Noiembrie 2018 12:36

De ce candideaza doar doi politisti pt cea mai mare functie in politie ???

>

in 29 Noiembrie 2018 12:40

Este jenant sa ti se acorde asa mult timp pentru invatat si sa nu fii in stare sa iei nota de trecere,poate ar trebui sa lasati si alti politisti sa concureze !!!

HOTIE INTELECTUALA IN INSTITUTIILE DE STAT>

in 29 Noiembrie 2018 13:17

La fel sunt si NICOLICEA,IORDACHE,SERBAN NICOLAE,cei care modifica legile justitiei pentru a-i apara pe hoti si corupti,si majoritatea sefilor ,adjunctilor,din primarii,prefectura,cons judetean,toate deconcentratele din judet si din tara.Ce pompos suna sa ai diploma de"studii aprofundate de drept"la Goldis,iar tu ,politist sa stii ca ai luat un titlu pe nedrept, dar esti pus sa-i prinzi pe hoti.Ce cacealma,ce hotie cu banul public,ce etica,ce morala,ce corectitudine,la cei platiti din banul nostru sa ne apere.

>

in 29 Noiembrie 2018 13:18

Conditiile participarii la examen sunt cu dedicatie. Sunt si politisti destepti; dar acestia n-au nici o sansa sa participe; tocmai ca sa nu cumva sa ia examenul. Viorica, Prim-Ministrul e cel mai bun exemplu.

>

in 29 Noiembrie 2018 13:25

E full Romania de "intelectuali" marca Goldis,Spiru,pusi in functii importante si asta o simtim pe pielea noastra.

>

in 29 Noiembrie 2018 19:33

De ce candideaza doar doi politisti pt cea mai mare functie in politie ???

>

in 29 Noiembrie 2018 19:42

Doar ofiterii care au facut academia de politie sunt buni ??? Atunci restul ofiterilor trebuie sa fie trecuti urgent in corpul subofiterilor !!!

>

in 29 Noiembrie 2018 19:43

Doar ofiterii care au facut academia de politie sunt buni ??? Atunci restul ofiterilor trebuie sa fie trecuti urgent in corpul subofiterilor !!!

>

in 29 Noiembrie 2018 20:02

chiar daca esti un ofiter destept si esti bun in ceea ce faci,daca nu ai facut ACADEMIA nu o sa fii niciodata acceptat si apreciat !!! Sunt niste prejudecati absurde dar din pacate asa am vazut ca functioneaza lucrurile

Budusan Nelu>

in 29 Noiembrie 2018 21:17

Doamne fereste!

Mareeee mareeee rusine>

in 29 Noiembrie 2018 23:07

Este de rasul lumii, dar cred ca trebuie sa plangem, problema gravă este ca asta este nivelul real pentru majoritatea bugetarilor, si cum dracu sa mearga bine tara asta! Romania este raiul hotilor, vezi situatii de tot rasul ca de exemplu o micuta doamna plosca, o dai afară de la anaf pentru fapte penale si o angajezi la protectia consumatorului? Oameni buni noi chiar suntem intregi la cap, ce lectii de moralitate credeti ca poate sa dea, vezi doamne ea ne apara interesele oamenilor?

Pt 20:02>

in 29 Noiembrie 2018 23:13

Se vede de departe nivelul unui ofiter cu academia fata de cei culesi de pe strada sau din corpul subofiterilor! Numai in Romania vezi asa ceva, azi vinzi masini in piata, peste 6 luni politist si peste 5 ani ofiter! De rasul pulii, si nu e corect fata de cei care au facut academia! Voi cei care sunteti de acord cu aceste porcarii sunteti constienti cam ce inseamna sa intri la academie, spre deosebire de subofiteri unde de la un an la altul se intra cu medii tot mai mici, si bineinteles tot mai prosti!

>

in 29 Noiembrie 2018 23:37

Si cel mai puternic....

>

in 29 Noiembrie 2018 23:54

Totusi hai sa fim seriosi , totusi

>

in 30 Noiembrie 2018 1:55

Păcat de Terhes pt ca e foarte competent.Dar sigur ca daca nu e dorit nu ia. De celălat nu e deloc pavat\r\n Nu intelegem de ce tot merge Stirb asta.

Un clip potrivit doar pentru Pop>

in 30 Noiembrie 2018 7:43

Pop Sorin ar trebui sa fie șef IPJ Salaj, este cel mai potrivit!A parcurs toată ierarhia de la subofițer la colonel și este doctorand!Fie și numai pentru asta și ar merita!Cârcotașii și parveniții însă nu-l au la suflet.Este deasupra a 90 la sută dintre toți din IPJ Salaj!Sorinel, încearcă!

>

in 30 Noiembrie 2018 8:39

1:55 - cred ca la ora aceea ereai beat, sau esti chiar tu Terhes. Pai cum sa fie dorit cu notele acelea pe care le obtine? sa ia 10 la examen, ca-l mananc pe cel; care nu-l doreste.

>

in 30 Noiembrie 2018 8:58

toti ticalosi salajului au diplome la goldis,stiti de ce le put diplomele,sint scrise cu pasta de cicat pe hirtie igenica dar ei sint sefi din papusoi le suna capul de cultura abutoi dogit

>

in 30 Noiembrie 2018 11:49

Propun sa fie trimisi sa faca scoala la Academia de Politie si dupa aceea sa sustina examenul !!!

>

in 30 Noiembrie 2018 11:57

Propun sa fie trimisi sa faca scoala la Academia de Politie si dupa aceea sa sustina examenul !!!

>

in 30 Noiembrie 2018 12:44

dar exista politisti destepti? nu vad care-i stirea

>

in 30 Noiembrie 2018 15:31

Unde au activat (că de lucrat nu cred) aceşti doi domni înainte de a intra în poliție, să vedem cam ce hram poartă.?

>

in 30 Noiembrie 2018 15:57

Ar trebui sa participe mai multi la concurs, poate asa se va gasi vreunu sa ia concursul!!

Corup?ia presei, Numa libera nu e>

in 30 Noiembrie 2018 17:43

Daca tot ati sters comentariile cu Filip Ioan stergeti-le si cele cu Pop Sorin si Stirb si Terhes.Sau cei din urma nu au sunat încă sa le stergeti?

Tr?iasc? Simneu!!!!>

in 30 Noiembrie 2018 17:45

Asta va suna dinainte sa va zica cand sunt acțiuni DIICOT? Asa pare!

>

in 30 Noiembrie 2018 19:02

Culmea inteligentei..Din 2 examene sa nu cumulezi 7 puncte..

>

in 30 Noiembrie 2018 23:05

La urmatorul examen daca li se aduna punctele candidatilor va iesi poate ceva peste 7. Unul face 3,01 ,altul 4,01 si hopa s-a depasit baremul.Clar cel cu 3,01 va fi numit sef asa de incurajare.

>

in 1 Decembrie 2018 12:44

MASCARONI,IDIOTI ASTIA NU AU INVATAT NICIODAT ,DOAR PILELE SI ESCROCHERIILE LEAU DAT UNIFORMA,INGINERI,...DACA LE DESCHIDETI O TRUSA DE SCULE TREBUIE SA LE PUNETI PE IA SI OLUPA ,DACA DORITI SA VA DEA O CHEIE DIN IA,INCHIPUITIVA CUM SINT DE SCOLITI SUBALTERNI LOR CARALII CEI MICI,DAR LE DAU EXCROCILOR BANI, BANI,....CARMELITA CEA ANALFABETA

>

in 2 Decembrie 2018 11:14

Eu nu cred ca Terhes nu a fost pregătit.De celălalt nu stiu dar pe Terhes il stiu si.isi face treaba foarte bine. Si are si o reputație bună.

>

in 2 Decembrie 2018 11:14

Nu le este rușine să mai stea pe acele ,,scaune,, calde ¿????? Vor să mai încerce ????

>

in 2 Decembrie 2018 14:42

Acum cred ca este clar pentru toată lumea de ce toți marii ingineri/ofițeri așa cum se cred și ăștia au intrat pe usa din spate in poliție. Cum au fost in stare sa treacă de examenele din Facultate plus sa susțină o lucrare de licența presupunând ca tot ei au și documentat-o însă nu pot promova un amărât de INTERVIU. Interesant nu?

>

in 2 Decembrie 2018 17:51

Oamenii cu adevarat inteligenti nu se prea gasesc in politica sau in politie(cel putin in tara noastra)

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.