Campionatul s-a terminat! Comentariile continua!

1
824
Campionatul s-a terminat! Comentariile continua!

Liga a IV-a din cadrul campionatului judetean de fotbal, continua dupa decaderea echipelor Magura Simleu, Luceafarul Balan si FC Zalau (disparuta din toate competitiile!). 

Singura echipa angrenata in competitiile AFJ este Luceafarul Balan, castigatoare inainte cu doua etape a ligii a V -a seria EST si promovata in Liga IV. Dar iata cum arata ordinea in clasamentul Ligii a IV-a recent incheiata:
1. Unirea Mirsid - din nou campioana!
"Spartanii" pazesc bine cetatea "Porolissum"!
2. CS FC Dumbrava Gilgaul Almasului - perdanta, pe de-o parte, castigatoare in plan organizatoric, echipa cu multe posibilitati de exprimare.
3. CS Rapid Jibou - traieste si din amintirile de pe vremea "mandarinului" dar si cu gustul dulce-amar al vremurilor bune...
4. Sportul 2007 Simleu Silvaniei - vrea in noul campionat 2019-2020 sa aduca din nou bucurie si spectatori pe stadionul de sub "Magura".
5. Barcau Nusfalau - imprevizibila la multe jocuri, are ambitie si... conducere noua!
6. Silvania Cehu Silvaniei - o echipa ce si-a "exilat" jucatorii la... Somes Odorhei si a adoptat "copii din Buciumi".
7. Somesul Somes Odorhei - a inceput sa simta gustul "izvoarelor" ligii a IV-a culminand cu finala Cupei de anul trecut!
8. ACS Ardealul Criseni - o echipa de suflet a multor suporteri, chiar din Zalau, plateste tribut datorita inconstantei!
9. Olimpic Bocsa - echipa valoroasa, uneori cu un comportament inexplicabil in teren! Are posibilitati, este bazata!
10. ASFC Chiesd - schimba generatiile dovada si fluctuatiile de la joc la joc, poate reveni printre fruntasele ligii!
11. CS Ileanda - o echipa talentata, dar lipsa antrenamentelor minime a indepartat-o de jumatatea clasamentului!
12. Steaua Cosniciu - prea sigura la multe jocuri, are jucatori talentati, dar multi individualisti!

Echipa Flacara Halmasd merita felicitari, a functionat pana in etapa a doua dupa retur, cand, din lipsa de lot, a renuntat!
O deceptie, CS Crasna, din etapa III-a din tur, a renuntat! Motivele sunt bine stiute doar de cei care in goana dupa "laude", au adus jucatori si de la alte echipe din "bazinul" Crasna, ulterior din Zalau, neglijand pepiniera proprie din Crasna.
Campionatul Ligii a IV- a continua in toamna, comentariile incep de azi!

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.