Campanie de susţinere a unei speranţe a tenisului din Sălaj

1
562

Majoritatea campaniilor de strângere de fonduri din mediul on-line vizează cazuri sociale, cu persoane defavorizate sau având boli care necesită tratamente foarte scumpe.

O asociaţie din Zalău a iniţiat, însă, o altfel de campanie, de susţinere a unei speranţe a tenisului de câmp sălăjean pentru a putea participa la o importantă competiţie internaţională.

E o iniţiativă prin care se doreşte a fi aduşi în „lumina refectoarelor” tinerii talentaţi din judeţ, cei care, peste ani, au şansa de a schimba eticheta Sălajului de „judeţ care nu există”.   

Patrik Bolduţ și părinții lui mai au nevoie de 2000 de euro pentru ca micuțul sălăjean să poată reprezenta țara noastră la turneul internațional organizat de academia de tenis a lui Rafael Nadal din Mallorca, Spania.

Patrik  are 10 ani și practică tenisul de câmp de la vârsta de 8 ani. Are până în prezent 12 turnee câștigate la categoria de 10 ani și acestea doar pe parcursul ultimului an competițional. În același timp a început să participe și la categoria de 12 ani, unde, din 4 turnee jucate, a reusit deja să câștige 3.

„Unul dintre cele mai bune rezultate a fost câștigarea turneului Kinder Joy Masters by FRT de la București, organizat de Federația Română de Tenis, turneu al cărui premiu este mândria de a reprezenta România la unul dintre cele mai importante turnee internaționale, organizat de academia de tenis a lui Rafa Nadal din Mallorca, Spania. Pentru a îndeplini dorința lui Patrik este nevoie de un efort financiar deosebit, deoarece Federația Română de Tenis suportă doar o parte dintre cheltuielile sportivului, restul trebuind să fie resurse proprii. Este vorba despre un efort de aproximativ 2000 de Euro”, precizează reprezentanţii asociaţiei RO100 Zalău, iniţiatori ai campaniei.

Viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, a precizat, marţi, că Patrik şi familia sa vor fi prezenţi miercuri la Primăria Zalău, pentru a discuta despre un posibil sprijin financiar din partea administraţiei locale.

Cei care doresc, îl pot sprijini pe Patrik donând în contul: RO45BTRLRONCRT038695000C, titular Platforma România 100, cu mențiunea: pentru Patrik (cod SWIFT: BTRLRO22).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.