SondajRSS Feed

Sambata, in piata agroalimentara centrala

Campanie de strangere de semnaturi pentru 'oameni noi in politica', la Zalau

1 Noiembrie 2018

USR Salaj a lansat o noua initiativa cetateneasca, dupa modelul „Fara penali in functii publice”, care a adunat, in ultimele luni, peste un milion de semnaturi pentru modificarea legislatiei.

Potrivit reprezentantilor USR Salaj, in municipiul Zalau actiunea de strangere de semnaturi va avea loc sambata, intre orele 9.00 - 13.00, in piata agroalimentara din centrul orasului.

Initiatorii campaniei „Oameni noi in politica” propun o serie de modificari legislative privind procesul electoral, cum ar fi revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, introducerea votului pe liste deschise, astfel incat cetatenii sa poata vota candidatul pe care il prefera, si nu lista impusa de partid, transparenta votului si reprezentarea diasporei in Parlament.

„Oameni noi in politica” este o initiativa cetateneasca sustinuta de 26 de organizatii civ

Campanie de strangere de semnaturi  pentru \'oameni noi in politica\', la Zalau
ice si 4 partide politice care cred in valori democratice, in libertate si in domnia legii.

„Initiativa „oameni noi” este continuarea fireasca a campaniei „farapenali si a fost demarata in baza Legii 189/1999 privind exercitarea initiativei legislative de catre cetateni. Initiativa a fost deja publicata in Monitorul oficial si are nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a ajunge in parlament” spun initiatorii campaniei.

Vizualizari 2410
Comentarii articol

>

in 1 Noiembrie 2018 6:11

Nu ne trebuie oameni noi , votam echipa Liviu Balint indiferent de pe ce lista va candida! Suces!!

>

in 1 Noiembrie 2018 7:06

asa VOTATI IN CONTINUARE GUNOAIELE PSDISTE SI VOM AJUNGE CA SI IN EVUL MEDIU!(FABRICILE LE-AU DAT LA FIER VECHI IAR CE A MAI RAMS SUNT ALE BARONILOR),NE MERITAM SOARTA !NUMAI ACOLO UNDE ESTE RAZBOI AU FUGIT OAMENII DIN TARA, BARONIADA A ACAPARAT TOATA ROMANIA!

>

in 1 Noiembrie 2018 7:45

Din pacate se schimba dracu cu maicasa la alegeri deoarece nu sunt unii mai buni ca altii.

>

in 1 Noiembrie 2018 8:02

MUIE 6:11,CU TOȚI ACOLIȚII TĂI !!!!

>

in 1 Noiembrie 2018 8:58

Alte capuse flamamde plus si cu idei imorale.

>

in 1 Noiembrie 2018 9:32

Ciolos si Prunean sunt oameni noi in politica?Prunean asta numai la UDMR nu a fost(inca nu e tarziu), in rest a gustat din toate partiduletele nou infiintate.Mare valoare!

>

in 1 Noiembrie 2018 9:34

Alti Sacali se pregatesc ,sa vina la ciolan

>

in 1 Noiembrie 2018 10:50

Aceeasi Marie dar cu alta palarie!\r\n

>

in 1 Noiembrie 2018 14:29

O gramada de traseisti.:)

>

in 1 Noiembrie 2018 18:27

Sunt noi comparativ cu cei care sunt de 25-30 de ani in parlament ...dar sa nu ne amagim !!! Ttrebuie predata stafeta si -si pregatesc oamenii lor care sa-i inlocuiasca ...nimeni nu va prinde un loc in parlament daca nu vor greii ..Asa ca sa nu ne punem sperante in acesti ,, tineri noi in politica ,,

>

in 1 Noiembrie 2018 19:19

Ne trebuie orice: vreascuri, uscaturi, coptaturi, octonanogenari, mangal, haur, fer, nuci, ajutoare maciale, galetzi cu oloi shi rishcash, traseiste, tiristi, baci, vdraci, boi, cowboy, magar-rushi, iuliiavanturi, morbani(26 may), veorele fara plumb, corline power, centura Dealu Morii, centura Ciutilor, centura Berrbreakallilor, centura castrelor, centura castitatii, centura satelajului, centura centenarului, centura centurionului MrkT, centura LazlooK...

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.