Campania electorală a doctorului Neaga, “boicotată” de Coronavirus

1
679


Aflat în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare, unde candidează pentru un post de deputat pe lista PSD Sălaj, doctorul Florian Neaga se confruntă cu un “inamic” nevăzut, dar mai periculos decât orice adversar politic: virusul SARS-COV-2.

“Noul coronavirus nu m-a ocolit, dar știu că ne vom face bine împreună. Va salut, cu gândul bun, și vreau să mă adresez tuturor sălăjenilor, față de care simt că am o mare responsabilitate și în noua mea postură de candidat la Camera Deputaților în alegerile din 6 decembrie. Eu am luat ca pe o datorie demersul de a-mi populariza candidatura, pentru ca cei care consideră că sunt o alternativă de dorit în politica sălăjeană să mă cunoască mai bine și, dacă decid astfel, să mă și voteze”, scrie Florian Nega, pe contul oficial de Facebook.

Doctorul face totodată un apel către sălăjeni să se protejeze pentru a nu se infecta cu acest virus.

“Virusul Sars Cov2 a dat însă buzna și în viața mea, ca în cazul multor altora, din păcate. Îmi cer scuze pacienților programați în următoarele două săptămâni și sper că vor înțelege că este o situație nedorită de nimeni. Îi rog pe toți sălăjenii să se asigure cât mai mult posibil că se protejează eficient de acest virus foarte contagios. Pentru că orice măsuri ar impune autoritățile, doar responsabilitatea individuală ne poate feri cu adevărat de răspândierea virusului”, afirmă Florian Neaga.

1 COMMENT

  1. Am inteles ca profesorii vor spor de online. Ok, dar din martie pana iunie au stat acasa. Vara au stat acasa. Banii au venit. Munca in online nu e suplimentara activitatii, e in loc de. Si la copii nu le majorati alocatiile??! Ei nu fac online???!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here