SondajRSS Feed

Pe drumurile din Salaj nu exista nici un radar fix

Camera fixa din Romanasi verifica doar rovinieta

22 Noiembrie 2017

Pe drumurile din Salaj exista un singur punct fix de verificare a rovinietei. Este vorba de camera fixa instalata pe drumul dintre Romanasi si Poarta Salajului, care este in functiune permanent.

Pentru verificarea rovinietei pe raza judetului Salaj mai actioneaza, destul de rar, masini ale CNAIR de la Satu - Mare sau Cluj, cu camera mobila.
Desi se vehiculeaza, inca din 2015, ca Politia Romana are de gand sa faca un parteneriat cu CNAIR, prin care politia sa obtina acces la camerele de supraveghere folosite pentru verificarea rovinietelor pentru a le utiliza ca radare fixe, pana in acest moment nu s-a intamplat nimic concret.
Directorul de la Sectia Drumuri Nationale Zalau, Crisa

Camera fixa din Romanasi  verifica doar rovinieta
n Mircea, ne-a declarat recent ca ideea colaborarii cu politia nu s-a concretizat. "Nu exista nimic concret legat de aceasta colaborare. Totul a fost doar la nivel de discutii, nimic nu s-a concretizat pana in acest moment", spune Crisan Mircea.

Vizualizari 1285
Comentarii articol

>

in 22 Noiembrie 2017 7:46

Iar nu aveti ce scrie. Faceti drumuri si apoi dati amenzi

>

in 22 Noiembrie 2017 11:24

Nici nu trebuie sa existe ca ne descurcam si fara ele .

>

in 22 Noiembrie 2017 15:58

La cum circula tampitii din tara asta trebuie amenzi mai mari si mai multe, mult mai multe!!! Prea multi morti in accidente de circulatie!

>

in 22 Noiembrie 2017 19:05

Drumurile verificati.De zastru faceti drumuri si poti sa verificati si rovineta.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.