SondajRSS Feed

 

Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj se implică in identificarea soluţiilor pentru micii intreprinzători

19 Mai 2015

Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj, împreună cu Ministerul Energiei, întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, a organizat un seminar de informare în vederea comunicării măsurilor iniţiate de Guvern pentru sprijinirea Intreprinderilor Mici şi Mijlocii şi a mediului de afaceri autohton şi identificării problemelor cu care se confruntă în desfăşurarea activităţii.
 Seminariul a avut loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj, din strada Corneliu Coposu nr. 3, iar la eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai mediului de afaceri sălăjean. La întâlnirea cu mediul de afaceri a participat şi doamna Anca Laura Ionescu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei, întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri. 
 Discuţiile au atins subiecte legate de strategia

Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj se implică  in identificarea soluţiilor pentru micii intreprinzători
guvernamentală pentru sprijinirea sectorului IMM şi îmbunătăţirea mediului de afaceri - ORIZONT 2020, de programele cu finanţare de la bugetul de stat şi alte programe şi proiecte de legi privind incubatoarele de afaceri şi stimularea investitorilor individuali, Discuţiile au fost urmate de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Vizualizari 1135
Comentarii articol (2)

IMM>

in 19 Mai 2015 9:28

si care ar fi solutiile de exemplu,pt. firmele mici care au fost nevoite sa si trimita din oameni in somaj datorita lipsei de comenzi de la Tenaris respectiv Michelin,care si ele au probleme la randul lor din lipsa comenzilor din industria extractiei de petrol si gaze...????!!!!

rezolvare>

in 19 Mai 2015 9:32

s a baut o palinca s a discutat si cam atat...nu tu masuri concrete,nu investitori,nu parc industrial,nu infrastuctura etc....etc....!!!!rezolvarea???una singura,din pacate-munca in strainatate...halal rezolvare.!!!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.