SondajRSS Feed

Bursa locurilor de munca organizata astazi de "Somaj" la Casa Armatei ofera 362 de job-uri

20 Octombrie 2017

Tinerii absolventi ai unei forme de invatamant care nu si-au gasit inca un loc de munca sunt asteptati azi la Bursa locurilor de munca organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj. 

Bursa locurilor de munca destinata absolventilor, dar care nu exclude alte categorii de salajeni care-si cauta de lucru, se desfasoara de la ora 9.00, in incinta Cercului Militar din Zalau, (fosta Casa Armatei), situat pe strada Simion Barnutiu nr. 91.
23 de angajatori din judet vor fi prezenti la bursa. Acestia ofera 362 de locuri de munca pentru absolventi de liceu sau scoala profesionala si doar 14 locuri de munca pentru absolventi de studii superioare.
Fabricantul de anvelope Michelin este unul dintre marii angajatori din judet care va fi prezent la bursa locurilor de munca, oferind absolventilor de liceu job-uri pe mai multe calificari.
Pentru persoane cu studii medii se ofera posturi de electrician, mecanic, trefilator, operator prelucrarea cauciucului, vânzator, constructor, sudor. Sunt si foarte multe locuri de munca pentru muncito

Bursa locurilor de munca organizata astazi de "Somaj" la Casa Armatei ofera 362 de job-uri
ri necalificati sau fara experienta. Pentru persoanele cu studii universitare se ofera posturi de ingineri în diferite ramuri de activitate, functionar economic, biolog, agent de turism, consultant in agricultura ?i unit manager.
La bursa locurilor de munca va participa si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Salaj, care cauta cursanti pentru cele 300 locuri de scolarizare disponibile la nivel national, pentru subofiter de pompier si maistru militar auto.

Potrivit datelor oferite de AJOFM Salaj, in luna precedenta, erau inregistrati ca fiind in cautarea unui loc de munca 1.080 someri din categoria tinerilor sub 25 de ani.

Vizualizari 2461
Comentarii articol

>

in 20 Octombrie 2017 9:46

majoritatea locurilor sunt la kindere und domnu Sfat nu stie ce inseamna sa fii om.program dr lucru de la 6 dimineata pana termini norma si sambata la fel.e un mare porc si lipsit de scrupule acest domnu Sfat.

>

in 20 Octombrie 2017 9:54

Ce sa faci la Zalau? Decat sa lucrezi pe 2 lei in bataie de joc mai bine esti sofer si aducino masina de afara si esti mainrealizat. Crudul adevar.

>

in 20 Octombrie 2017 17:59

a universal mai ales la sec?ia UNICONF b?taie de joc se lucreaz? cu o jumate de or?

>

in 20 Octombrie 2017 20:27

Da...locuri de munca ...cand te duci

>

in 20 Octombrie 2017 20:31

Cum puteti sa expliacti renunta oameni la somaj se angajaza le promite transport, bonu si ziua, si dupa o luna lea-u scos transport ...nici bonu si ziua nu au primit....si acum nu mai au nici somaj,nici loc de munca...?

>

in 20 Octombrie 2017 20:36

Da...locuri de munca ...cand te duci

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.