Bulevardul va fi blocat maine

4
1247

 

Bulevardul va fi blocat maine
Maine, intre orele 8.00 -14.00, traficul rutier in municipiu va fi restrictionat, iar circulatia va fi deviata pe strazile Tudor Vladimirescu si Kossuth, datorita manifestarilor sportive aflate la cea de-a III-a editie, Ziua Sportului, un eveniment cu participare internationala care pune Zalaul pe harta mondiala a miscarii pentru sanatate. Astfel, circulatia va fi restrictionata intre ma-gazinul Universal si Unicarmul de pe strada Gheorghe Doja, precum si intre Unicarm si statia Petrom V. Zalauanii sunt invitati sa participe la manifestari si sa intre in contact cu invitatii speciali ai organizatorilor, Ghita Muresan, Marius Urzica, vedetele TV, Cabral si Gianina Corondan.

Ordinea si linistea publica vor fi asigurate de jandarmii salajeni pe toata durata manifestarilor, dar acestia vor supraveghea si desfasurarea marsului motociclistilor care vor participa la intalnirea organizata de Asociatia Meses Moto Club Zalau.

COMENTARII

  1. eu, ca zalauan, nu dau curs invitatiei pe care dansii mi-au facut-o, pentru ca, consider ca nu au credibilitatea sa (mi) faca astfel de propuneri.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.