BOGHIS-Vacanta si tratament

0
11

Aflate in comuna Boghis, la numai 4 km de Nusfalau, pe drumul DJ 191D, nu departe de Simleu Silvaniei, Baile Boghis reprezinta, nu de ieri, de azi, un veritabil pol de atractie pentru recreere (in concedii sau weekend-uri) si de tratament atat pentru salajeni, cat si pentru bihoreni, maramureseni, satmareni, clujeni ori bistriteni. Statiunea binecunoscuta de-a lungul anilor ca o oaza de recuperare medicala, ca un echilibrat amestec intre traditie si modernism, plasata departe de stresul cotidian, intr-un mediu, curat, ingrijit, cu multa verdeata, s-a remarcat prin calitatile curative ale apelor minerale. Toti cei care au trecut pragul acestei statiuni balneoclimaterice au gasti aici raspuns nevoilor de agrement, de evadare din cotidian, precum si preocuparilor fata de ingijirea sanatatii. Bunul cel mai de pret al acestor taramuri este apa-factorul determinant in recunoasterea bailor. Beneficiile ei rezida din compozitia sulfuroasa, bicarbonatata, sodica si din calitatile hipotermale (temperatura ei este de 42 grade Celsius, fara a fi amestecata cu apa rece).
Un complex cu oferta completa
Baza de tratament cuprinde un bazin acoperit, doua sali cu bazine (unul pentru dus subacvatic) 11 cabine cu cazi de baie, doua cabine cu hidromasaj, o sala pentru bai sarate si pe baza de plante, doua sali pentru diverse proceduri terapeutice, cabinete medicale, un cabinet asistente, sala masaj, sauna, spatii de primire, vestiare. Oferta Bailor Boghis include posibilitati de cazare la preturi atractive, in hotel, cazute si camping, un meniu specific zonei (bucatarie traditionala “Ca la mama acasa”). Pe perioada verii vor fi practicate, preturi promotionale la cazare si masa (in functie de perioadele solicitate), respectiv vor fi percepute pachete cu tarife mai scazute pentru grupuri de turisti si pentru copii.
Relaxare de patru stele
Exercitii fizice, relaxare, sauna, masaj sunt doar cateva din posibilitatile de agrement oferite in Complexul Severus din Zalau. Acesta dispune de un hotel de patru stele, construit la standarde internationale, restaurant, singura piscina acoperita din Zalau, menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Complexul mai ofera servici si la sala de fitness, modern amenajata, dotata cu 14 aparate de forta si 4 aparate cardio-vasculare. Piscina are in dotare un bazin de inot, jacuzzi si sauna finlandeza. Preturile, fata de oferta pusa la dispozitia clientilor, sunt foarte tentante: de la 15 lei accesul pentru copii la piscina, ori 10 lei acces fittness, pana la abonament piscina plus sauna adulti – 350 lei pe luna. In plus, cei interesati mai au la dispozitie cursuri de inot, gimnastica pentru gravide, abonament piscina copii, abonament piscina-sauna-fitness.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here