Bogdan Ilea: “Prioritatea noastră este scoaterea României din această criză și relansarea economică!”

5
140

„Am arătat în acești ani că se poate guverna corect și eficient la nivel local, unde avem modele de succes. Totodată am demonstrat că se poate guverna țara în folosul cetățenilor, chiar și în condiții de pandemie și cădere economică la nivel global”, declară Bogdan Ilea, candidat PNL Sălaj la Senatul României .

În ultimul an, Guvernarea PNL a reușit în mare parte o informatizare și o digitalizare a aparatului public, se lucrează online și s-au făcut pași mari în a oferi servicii bune pentru cetățeni. Au fost luate măsuri de protejare a populației, inclusiv măsuri economice pentru antreprenori și angajați. E o perioadă grea dar vom trece cu bine fiindcă suntem responsabili și preocupați să dăm oamenilor șanse și sprijin în această perioadă complicată.

Va trebui să eliminăm toate barierele din economie, să avem cât mai puține reglementări și să încurajăm inițiativa privată activ, prin alocări directe de resurse și prin măsuri de stimulare pentru a-și relua și dezvolta activitatea.

„Cu o echipă bună în viitorul Parlament și Guvern vom reuși să generăm resurse pentru a susține economia, sănătatea și educația !

Merg în Parlament pentru a susține acele legi care să ne îmbunătățească concret viața și să contribui la o creștere a calității vieții cetățenilor în anii care vin. Vreau să dăm legi drepte și o bună guvernare de care avem nevoie cu toții !”, mai arată Bogdan Ilea. (p)

Comandat de PNL Sălaj, Cod AEP – 11200025

5 COMENTARII

  1. „…să contribui la creșterea a calității vieții cetățenilor în anii care vin”…bla, bla, bla, pe care le auzim de 30 de ani. Singurul tău scop este ciolanul gras pe care l-ai avea în calitate de parlamentar.De altfel sinecurile la care ai fost abonat în ultimă vreme, te definesc. Adică, pe românește, vrei să fii cu curu-n două luntre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.