Bogdan Ilea – “Dezvoltarea economiei locale e ținta noastră pentru următorii ani”

6
204

Candidat pe primul loc pe lista PNL Sălaj pentru Senatul României, Bogdan Ilea, decanul Baroului Sălaj, consideră că următorii ani pot aduce o reală dezvoltare a economiei județului, iar reprezentanții PNL de la nivel administrației județene, a Parlamentului și a Guvernului, vor colabora pentru a sprijini proiectele necesare pentru Sălaj.
“Timp de 4 ani nu vom avea alegeri și avem șansa de a avea o guvernare care să aducă României dezvoltare sustenabilă și durabilă.
4 ani în care putem face un salt economic, putem moderniza comunitățile și instituțiile statului. Așadar putem avea prosperitate și respect pentru cetățeni. Cu o guvernare competentă, putem spera la o infrastructură ca afară, la o dezvoltare a mediului privat care să genereze locuri de muncă bine plătite.
Producătorii locali și economia locală e ținta noastră pentru următorii ani. Sunt decis să sprijin o ofensivă de susținere a tuturor producătorilor interni din mediul agricol, al meșteșugurilor dar și al industriilor creative.
Sălajul poate fi reprezentat de această dată de oameni onești și profesioniști care să facă cu bună credință lucruri concrete pentru oameni.
Misiunea e clară. Voi susține activ proiectele pentru comunitățile noastre și voi face legi bune pentru țară. Merg în Parlamentul României pregătit să realizez proiecte palpabile și să fiu parte a modernizării județului nostru”, declară Bogdan Ilea, candidat PNL Sălaj la Senatul României. (p)

Comandat de PNL Sălaj, Cod AEP – 11200025

6 COMENTARII

  1. Mai terminati dlor din ciuma cacanie/bruna cu recladirea, dezvoltarea Zalaului/Salajului . Dupa atata dezvoltare ,de zi cu zi ,o sa facem explozie , precum un balon ce il umfli permanent pana face explozie ?! Fie-va mila de noi si lasati-ne in stare in care suntem !!

  2. Va dau eu solutia pentru a ajuta economia locala. Scoateti strainii afara din tara!! Desfiintati Kaufland, Lidl, Careefour, penny si toate jegurile de magazine si asa producatorii locali vor avea succes. Pana atunci va fi greu sa deschizi pana si un amarat de chiosc la colt de strada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.