Bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni

0
135

Casa Județeană de Pensii Sălaj repartizează alte 160 de bilete de tratament pentru stațiunile: 1Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Neptun, Ocna-Șugatag, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din 30 octombrie -3 noiembrie, în funcție de fiecare stațiune.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 17 este 29 octombrie, ora 14.00.

Biletele se eliberează personal titularului sau prin procură autentificată. La ridicarea biletelor de tratament, beneficiarul va prezenta cuponul pentru plata pensiei pe luna octombrie 2020, adeverință de la angajator din care să rezulte câștigul brut aferent lunii anterioare repartiției și biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate, în original și copie.

Biletul de tratament asigură un sejur de 16 zile care include cazare cu 3 mese pe zi și tratament pentru 12 zile.

Pentru anul în curs, până în prezent la Casa Județeană de Pensii Sălaj au fost depuse 2.331 de cereri pentru acordarea biletelor de tratament.

Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa Compartimentului Bilete de Tratament din cadrul Casei Județene de Pensii Sălaj, la numerele de telefon:0260/622990 sau 0799/902699.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.