Bianca Berbece a devenit jucatoarea Zalaului

0
4

Handbalista a fost legitimata saptamâna trecuta si ea va putea debuta oficial pentru HC Zalau din etapa urmatoarea

rn

În stagiunea 2018 – 2019, HC Zalau este singura echipa din Liga Nationala ce se bazeaza doar pe jucatoare românce. si în aceasta vara, Tadici a optat sa transfere la Zalau doar jucatoare tinere, de perspectiva si au fost aduse nu mai putin de sase handbaliste. Este vorba de Cristina Lung (SCM Craiova), Andreea Mihart (CSU Danubius Galati), Alexandra Severin (Dinamo Bucuresti), Tatyana Pricop (Minaur Baia Mare), Teodora Popescu (SCM Craiova) si Bianca Berbece (Activ Plopeni).
Daca primele cinci au fost legitimate înca din vara, în cazul lui Bianca Berbece au fost mici probleme de legitimare, dar acestea au fost rezolvate saptamâna trecuta, astfel ca handbalista a devenit jucatoarea Zalaului. Ea a facut deplasare la meciul de la Galati, însa nu a evoluat, dar are ocazia sa debuteze si oficial la HC Zalau din etapa urmatoare.
“S-a rezolvat si problema cu Bianca Berbece si ea a devenit jucatoarea Zalaului. Acum mai avem o solutie la nivel de inter dreapta”, a spus Gheorghe Tadici.
Originara din Rm.Vâlcea, Bianca Berbece a fost împrumutat în sezonul trecut în liga secunda la Activ CSO Plopeni. Handbalista este internationala de tineret, iar în vara a fost cu România la Campionatul Mondial din Ungaria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here