Basescu spune lucruri traznite

8
1537
Basescu spune lucruri traznite

"Trebuie desfiintate pensiile speciale si suspendate tichetele de vacanta si split TVA", a declarat Traian Basescu. Pai bine, nea Traiane, vorbesti ca un copil, zau asa. Cum sa-si taie parlamentarii singuri craca de sub picioare. Stai patru ani in Parlament si ai o pensie nesimtita, ce-i drept, cat trei pensii minime dupa 35 de ani de truda. Daca stai 12 ani in Parlament, om te-ai facut. “n fine, intelegem de ce se oftica Basescu pe pensiile speciale. Dar ce are cu vacantele bugetarilor pe bani publici? Pun si eu, pui si tu, si angajatul la stat are si el un concediu mai de Doamne ajuta. Ca-i destul de grea munca la stat.

 

COMENTARII

  1. D-nule Varga de ce spui in titlu ca Basescu spune lucruri traznite? Basescu spune si cere lucruri corecte. De ce actualii guvernanti au facut posibil sa fie diferente asa mari intre pensiile celor care au lucrat in institutiile de forta ale statului si pensia unui medic, profesor, economist, inginer, muncitor. Cei dintai iau pensii de peste 8000 de lei, iar ceilalti 1500 de lei. Cei dintai ies la pensie la 45 de ani , ceilalti la 65 de ani.

  2. 43% din cei 44% din cetatenii cu drept de vot ,adica cca 22% din populatia cu drept de vot.Vina e a noastra ,ca nu ne prezentam masiv la vot -asa macar cat in Franta peste 70%- si abia atunci ii putem tranti la groapa de gunoi a istoriei si pe pesedei si pe cei asemenea lor.P.S. -nu am lipsit la nici un scrutin si intotdeauna i-am indemnat pe toti nehotaratii pe care-i cunosc ,sa mearga la vot indiferent cu cine voteaza ,asta ar trebui sa facem cu totii.

  3. "Prostii"" au aruncat "piatra-n fantana!"Unde-s "desteptii care sa puna umarul sa o scoata? Ca-i grea rau si trebuie foarte multi destepti hotarati ca s-o scoata!!" Oare s-0r mobiliza hotarat?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.