Bărbat din Crasna, prins cu 184 de km/h

6
5348

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Crasna, a fost prins marți, 24 noiembrie, conducând cu 184 de km/h pe DN 1F, în apropierea localității Sălăjeni. Acesta a fost înregistrat de polițiștii de la Rutieră cu aparatul TruCam.

Bărbatul a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile și a primit o amendă de 1.305 lei.

Conform O.U.G. 195/2002, depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă.

Cu cât viteza este mai mare, cu atât șocul produs de accident este mai puternic, iar consecinţele mai grave, atrag atenția polițiștii.

6 COMENTARII

  1. Calule, lasa tu politistii ca era vorba de altceva. Un inconstient jmecher a pus in pericol pe toti cei care erau in trafic. Putea sa omoare oameni nevinovati. Daca nu intelegi atata, ai probleme la bibilica

  2. Calule, lasa tu politistii ca era vorba de altceva. Un inconstient jmecher a pus in pericol pe toti cei care erau in trafic. Putea sa omoare oameni nevinovati. Daca nu intelegi atata, ai probleme la bibilica……..

  3. Traiesc in Norvegia , aici pentru o asemenea viteza pe un sector de drum cu limita de viteza de 70-80-90 cat o fi in salajeni i-ti iei pe putin 4 luni de INCHISOARE, permis ANULAT PE CEL PUTIN 3 ANI si amenda de nu i-ti mai vine a te urca in masina !

  4. Ba cal prost daca mergi cu viteza de 180 te simti rege daca iti sare un copil in fata sau lovesti p cineva si omori ce este un criminal si un prost fraiere eu de te prindeam iti mai futeam si o mama de batie pana nu mai cunosteai care painea si care e ceapa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.