Baraj Liga a III-a: Sportul Simleu Silvaniei – Progresul Somcuta Mare

0
285


Campioana judetului Maramures a fost decisa de meciul dintre Progresul Somcuta Mare si CSM Sighetu Marmatiei. Disputat vineri pe stadionul V. Mateianu din Baia Mare, cu indeplinirea conditiilor sanitare, meciul a fost unul echilibrat, cu putine realizari tehnice. Mai mult, in repriza a doua, echipele au cazut fizic. Scor final, dupa prelungiri si lovituri de la 11 m, Progresul Somcuta Mare -Sighetul Marmatiei 6-5(0-1, 1-1). In minutul 44 Gubici de la Sighetu Marmatiei inscrie in poarta goala dupa o greseala marca portar Lovasz-Somcuta Mare. In minutul 51, faza fixa pentru Somcuta, mingea ajunge la Gherghel , sut din 10 m, 1-1. Dupa cele 90 de minute si apoi 120 minute, scorul ramane egal si se trag 7 lovituri de la 11 m. Au inscris pentru Somcuta Mare – Ignat, Raduneata, Buhai, G. Muresan, Balmos, respectiv Racz, Musat, Novoselenszki, Gavaller. Au ratat fiecare echipa cate un 11 m.

Baraj Liga a III-a : Sportul Simleu Silvaniei – Progresul Somcuta Mare

Reprezentanta judetului Bistrita Nasaud nu va participa din motive financiare la acest baraj in 3. Asadar, in 9 august, la Satu Mare, pe terenul Olimpia va avea loc doar un singur meci care va stabili cine intra in Liga a III-a, respectiv Sportul Simleu -Somcuta Mare.

Progresul Somcuta Mare a aliniat cu Sighetu Marmatiei formula:
Lovasz, – Illes, Ignat, Lazar B, Revesz, – Balmos, Gherghel, Randuneata, Pop V, – Barlea, Busica. Au mai jucat : Buhai, Cormos, Mihalca, G. Muresan, N. Pop. Antrenor Mircea Dan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here