SondajRSS Feed

Primaria Zalau da degeaba Consiliului Judetean parcul din fata spitalului

Banii pe care s-a mizat pentru construirea unei parcari moderne la Spitalul Judetean nu mai exista, guvernul i-a luat inapoi

18 Decembrie 2018

Pe ordinea de zi a Consiliului Judetean Salaj ce va avea loc vineri, 21 decembrie, se afla si un proiect de hotarare ce prevede solicitarea trecerii unui teren din domeniul public al Municipiului Zalau in domeniul public al Judetului Salaj si in administrarea Consiliului Judetean Salaj.
Concret, consilierii judeteni vor trebui sa voteze solicitarea primarului Ionel Ciunt catre presedintele Consiliului Judetean Tiberiu Marc, de predare a amplasamentului din fata spitalului, inclusiv parcul, pentru extinderea Ambulatoriului si construirea unei parcari subterane.
Construirea unei parcari in zona Spitalului Judetean de Urgenta Zalau ar fi trebuit sa fie de mult inclusa pe lista de investitii, daca ne gandim cum a fost promisa minunea. Zalaul a constatat insa ca nu are bani pentru asa ceva, pentru ca este o lucrare scumpa. Si pentru ca nu sunt bani suficienti la bugetul local, Primaria Zalau preda terenul din fata Spitalului de Urgenta Zalau catre Consiliul Judetean Salaj, sa construiasca acesta o parcare ce va avea, se spune, peste 200 de locuri, cu fonduri de la guvern. Primaria a facut un Plan Urbanistic Zonal nou si a modificat statutul terenului din spatiu verde – parc, in teren cu destinatia construire parcare, si la suprafata si in subteran.
Problema e ca Primaria Zalau si Consiliului Judetean Salaj au gandit busuness-ul mizand pe cei 14 milioane de lei pusi de guvern anul acesta la dispozitia spitalului

Banii pe care s-a mizat pentru construirea unei parcari moderne la Spitalul Judetean nu mai exista, guvernul i-a luat inapoi
pentru modernizare, ne explica insusi primarul Ionel Ciunt. Iar guvernul tocmai a decis la inceputul acestei luni sa-si ia banii inapoi.
Primarul Ciunt explica luna trecuta ca a convenit cu Consiliul Judetean ca pe spatiul cedat sa fie construita o parcare terana si subterana cu aproximativ 230 de locuri, avand in vedere nevoia de locuri de parcare in municipiul Zalau si mai ales in proximitatea spitalului.
Printr-o adresa catre Consiliul Judetean Salaj, guvernul PSD condus de Viorica Dancila comunica insa in 3 decembrie ca isi ia inapoi banii alocati de la bugetul de stat pentru finatarea reparatiilor capitale si a altor investitii in sanatate pentru Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. Din suma de 13,92 de milioane de lei alocati, guvernul ia inapoi 13,39 de milioane de lei. Practic, aproape toti banii.
Vom vedea asadar parcare la Spitalul Judetean asa cum am vazut aeroport in Salaj, ca si asta este una din promisiunile legendare ale presedintelui Consiliului Judetean.

Vizualizari 2523
Comentarii articol

>

in 18 Decembrie 2018 7:49

Da.ti bani la marc cat de multi sa ii ajunga

>

in 18 Decembrie 2018 7:58

#ralucagireada

>

in 18 Decembrie 2018 8:16

Ce sa construiască ăștia ca nu sunt in stare de nimic. Ultimul caz la deschiderea de la samnihai au construit garaje pt autospeciale ale Smurd si Man-ul nu a intrat in garaj

>

in 18 Decembrie 2018 9:11

Când e vorba de zona spital ciunt numai are bani,in fata bisericii Sf vineri au fost ,in Dumbrava nord sacul nu se a golit!! Tâlharilor!!

>

in 18 Decembrie 2018 9:38

Mai Arthur dar prost mai esti.Parcarea se va face anul viitor din banii primiti anul viitor, nu din cei din anul asta.Mare BOU poti sa fii!

>

in 18 Decembrie 2018 9:53

BUGETARI PLATITI REGESTE CA SA NU FACA NIMIC .

>

in 18 Decembrie 2018 9:53

JOS BUGETARII !!!

>

in 18 Decembrie 2018 10:29

dar metroul din zalau ...pacat ca nu insistati \r\n\r\n\r\n\r\n

>

in 18 Decembrie 2018 15:26

TANTALAI\r\nmai sunt unii, terenul din fata spitalului nu este al Consiliului Judetean, cum sa investeasca? mai grav este faptul ca asa zisul ziarist duce in eroare cititorii sau habar nu are despre ce scrie.

>

in 18 Decembrie 2018 16:18

BANI SUNT,ASA SA-U LAUDAT DAR SA VEDEM CEVA CA DE PROMISIUNI SUNT BUNI SI DE CIORDIT DIN BANUL PUBLIC.FAPTE VREM NU POVESTI.

>

in 18 Decembrie 2018 19:26

25% in plus pe lîngă leafa astronomica pt a face doar kaka in cj e putin pt onor securistu de frunte al jud .Ar trebui ceva mai mult căci are cheltuieli mari acasa si famelie mare onorabilul(sic).

>

in 18 Decembrie 2018 22:06

ia sa punem noi de niste borduri adevarate; sa parcheze zalauanii masinile in borla, si sa vina la piata cu trenu ecsact pina in mol

>

in 20 Decembrie 2018 20:21

Gunoaielor,bine ca aveti bani sa dati la biserici si la trantorii de popi\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.