SondajRSS Feed

Ultima promisiune a constructorului care trebuia sa termine lucrarea inca din iunie

Azi se asfalteaza strada Closca pe toata lungimea

12 Septembrie 2018

Viceprimarul Teodor Balajel a vizitat impreuna cu directorul tehnic Dan Curea santierul de pe strada Closca, unde lucrarile se misca cu viteza melcului, iar contructorul nu a respectat nici unul din termenele promise.

"Am fost intr-o vizita de lucru pe santierul de pe strada Closca unde am constatat ca se executa lucrari de asfaltare cu strat de binder (primul strat de asfalt) pe zona cuprinsa intre strada Andrei Muresanu, intersectie cu strada Traian. Am primit asigurari de la constructor ca pana pe 12 septembrie (azi – n.r.) va fi turnat primul strat de asfalt pe toata lungimea strazii. “n continuare, nu suntem multumiti cu ritmul si volumul de lucrari care se executa de la o zi la alta. Construtorul a fost invitat la Primarie sa dea explicatii despre intarzierile cu executia lucrarilor", ne-a declarat vicele Balajel.
Santierul de pe strada Closca, cu o valoare a investitiei de 1.642.984 de lei, fin

Azi se asfalteaza strada Closca pe toata lungimea
antat prin Programul National de Dezvoltare Locala, a inceput in februarie si avea termen de finalizare initial luna iunie. Principalele lucrari constau in refacerea partii carosabile, realizarea de trotuare si pista pentru biciclisti, retea de canalizare pluviala, canale subterane pentru iluminat si spatii de parcare. Tot pe strada Closca se desfasoara si un proiect de extindere a retelei de iluminat public, dar si unul pentru introducerea in subteran a tuturor retelelor de telecomunicatii.

Vizualizari 1363
Comentarii articol (12)

>

in 12 Septembrie 2018 5:37

Spatiile de parcare? O tampenie mai mare nici ca s-a vazut!!!\r\nCred ca proiectantul a vrnit de pe Marte si a aterizat pe pamant cu capul in jos!!!

>

in 12 Septembrie 2018 6:11

Bine punctat. Așa tâmpenie nu am msi văzut nici eu. Au scurtat drumul foarte tare. Sa vedeți acum accidente la greu!!! Cred ca cei de la urbanism sunt duși rău cu pluta.

>

in 12 Septembrie 2018 7:09

Rușine sa le fie!!!!!!

.....>

in 12 Septembrie 2018 8:07

si maine va fi tot azi

>

in 12 Septembrie 2018 9:11

Urbanismul de la Zalau. Buna gluma. In loc sa fructifece la maxim spatiul pentru a nu se strangula circulatia ei au proiectat parcari laterale si intrari la proprietati generoase facand astfel ca fata de situatia existenta sa fie si mai rau. Niste dobitoci

>

in 12 Septembrie 2018 10:43

CINE DRACU FACE ASEMENEA PROIECTE? DAR SI CINE LE APROBA.... E DUS CU PLUTA RAU .PACAT DE BANII ARUNCATI AIUREA.

>

in 12 Septembrie 2018 12:23

TREBUIA trotuar de max 1 METRU pe langa garduri si latimea ramasa impartita pt doua benzi de circulatie si parcare .

>

in 12 Septembrie 2018 12:55

Si care au fost explicatiile constructorului pt intarziere?

"Pe repede inainte">

in 12 Septembrie 2018 14:13

sinonim cu "lucrul facut de mantuiala". Va tine pana la prima ploaie. Si daca n-ar mai fi muscat-o primaria cu firmele smecherasului, as intelege?

>

in 12 Septembrie 2018 20:43

A asfaltat de gura presei la intrare pe Cloșca pe nisip a turnat direct asfalt sa fie .... copii ar Mai trebui sa meargă pe jos sa nu fie așa comozi părinți dacă s-ar putea câte un sens giratoriu in curte la Gradinita și la școala acolo sa intre

>

in 12 Septembrie 2018 23:07

oAMENI BOLNAVI CARE DAU VINA PE CONSTRUCTOR CARE ERA SI ESTE OBLIGAT SA RESPECTE PROIECTUL. cAT DESPRE INTARZIERI NU E SINGURUL DE VINA , PRIMARIA NU A ASIGURAT TERMENELE PENTRU BAGAT CABLURILE LA TIMP IN PAMANT CU FIRMELE DE CARE APARTINEAU SI HABAR NU AU AVUT CA NU AU CANAL PLUVIAL .. nU ARUNCATI PISICA IN STILUL MIORITIC-ZALAUAN DOAR LA ...CONSTRUCTOR...

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.