Avionul bate trenul

0
337

 

Avionul bate trenul
Statistică surprinzătoare privind transporturile: numarul avioanelor care aterizează pe aeroportul Otopeni este mai mare decat numărul tenurile care sosesc in Gara de Nord. Potrivit unei analize a Ziarului Financiar, anul trecut, in medie, au aterizat zilnic 105 avioane pe cel mai mare aeroport din ţară, in timp ce in Gara de Nord au intrat in medie 103 trenuri zilnic.

Şi la trafic aeroportul din Otopeni a bătut Gara de Nord. Peste cinci milioane de pasageri s-au inregistrat pe Otopeni anul trecut, in timp ce numărul călătorilor transportaţi din şi inspre Gara de Nord a fost de aproximativ trei milioane si jumătate de persoane.

Situaţia era cu totul diferită in 1999, cand trenurile care ieşeau sau intrau in Gara de Nord transportau 6,3 milioane de persoane faţă de doar 1,6 milioane de pasageri pe care ii avea aeroportul din Otopeni. In acel an doar 38 de avioane decolau şi acelaşi număr de avioane aterizau pe aeroport in timp ce peste 120 de trenuri veneau sau plecau zilnic din Gara de Nord.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.