Averea declarată de cei șase parlamentari sălăjeni la inceputul acestui mandat

25
2163
Averea declarată de cei șase parlamentari sălăjeni la inceputul acestui mandat

Prima sesiune parlamentară din mandatul 2016 – 2020 a început miercuri, 1 februarie, și se va încheia la începutul verii.
Să arătăm cu ce averi pornesc în noua legislatură cei șase parlamentari sălăjeni și să urmărim cu ce se aleg în acești patru ani.
Deputatul Seres Denes deține opt terenuri, două imobile, un tractor, dar are și active financiare ce depășesc 65.000 de lei. Deneș are și acțiuni la firme, cea mai importantă fiind TransGaz Mediaș.
Deputatul Lucian Bode deține o casă în Zalău și două autoturisme din 2009 – 2010. Bode a făcut o donație către PNL cu ocazia alegerilor de anul trecut de 49.000 de lei. Are însă și patru credite ce depășesc 40.000 de euro.
Deputatul Iuliu Nosa are trei terenuri, două case, una la Zalău și una la Creaca, conduce un tractor și un BMW, dar are și o datorie de 35.000 de euro la o bancă.
Deputatul Liviu Balint deține trei terenuri la Gîrceiu și Jibou și o casă. Nu are nici investiții și nici datorii. stop_coloana
Senatorul Gheorghe Pop deține trei terenuri, un apartament la Cluj-Napoca, dar și două case la Zalău. Are și un autoturism și o investiție acordată spre PSD pentru campania electorală de 34.750 de lei. Are și două credite de aproape 200.000 de lei.
Senatorul Vasile Cristian Lungu deține două apartamente în Statele Unite ale Americii și are bijuterii de peste 32.000 de dolari. Are și 18 conturi deschise la bănci din S.U.A. în care își ține peste 70.000 de dolari. Pentru campania electorală a primit rambursare suma de 52.000 de lei. Are și patru credite la bănci ce depășesc 300.000 de dolari.

COMENTARII

  1. Como abia are casul la gura ca si puii cand ies din gauace. Stai sa prinda cheag si sa zboare. A fost numai un simplu unpr-ist si alerga dupa functii gen directia silvica pentru consoarta si mare macar la flota de la ambulanta.

  2. De EXEMPLU Liviu Balint a dat, nu a primit. La ambulanta salaj un simplu exemplu, a adus dacia duster. Putea foartr bine sa is i-a lui masina si a ales binele institutiei!!!

  3. CU CE AMARU LUI SA-SI CUMPRE MASINA BALINT,NU ARE NUMAI DATORII SI O MASINA INSCRISA PE BULGARIA DE PATRIOT CE ESTE.CASA ESTE LA LUI SOCRUS-O UNDE STAU 5 PEROANE.DACIA DUSTER A CUMPRATO PENTRU A FACE NAVETA PE BANII NOSTRI SA-I FIE RUSINE

  4. sa-i verifice DNA, DLAF, DIICOT si Curtea de conturi pe politicieni, numai la proiectele pe care le-au pe fonduri europene, ei si familiile lor. Nosa peste 3 proiecte, Pop Gh peste 4 proiecte, Ciunt este mare sef peste o ferma, Seres e bagat adant in mai multe proiecte, a lui e pensiunea aia mare de la Boghis, etc...

  5. Este? Este normal ca un membru PSD sa verifice dosare pe fonduri europene, a mai marilor din PSD? Cine a verificat dosarele lui Nosa si Pop Gh. la APIA? Nevasta lui Nosa acolo lucreaza! Jumatate din angajati sunt membri PSD, UDMR SI PNL! Si ne mai miram ca doar oamenii politici au accesat fonduri europene? Cine suntdirectorii care aproba asemenea dosare? Tot politicieni!

  6. asa o sa aflati cati bani au furat alesii nostri, cei din consiliul judetea, consiliile locale si sefii de institutii.Aceasta ordonanta ii scapa de puscarie pe toti hotii din functii publice.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.