Salajul sufera la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Toate REZULTATELE de la baraj, în ultimii 12 ani

Statistica arata faptul ca, în ultimii 12 ani, doar trei campioane din judetul nostru s-au impus dupa jocurile de baraj. si dintre acestea, doar FC Zalau si-a continuat activitatea aproape un deceniu, în timp ce Somesul Ileanda nici macar nu s-a înscris în Liga a III-a, în timp ce Luceafarul Balan s-a retras din campionat dupa o jumatate de sezon

rn

Câstigatoarele Ligii a IV-a din Salaj nu au avut parte de prea mult succes la meciurile de baraj pentru accederea în Liga a III-a.
Astfel, statistica spune ca doar trei campioane ale Salajului au avut câstig de cauza în ultimii 12 ani, este vorba de FC Zalau (2008), Somesul Ileanda (2010) si Luceafarul Balan (2015)!?
Mai multe, dintre acestea, doar FC Zalau a reusit sa activeze o perioada îndelungata în Liga a III-a, este vorba despre o perioada de 9 ani.
Desi a promovat în Liga a III-a, Somesul Ileanda nu s-a înscris în esalonul superior, ba mai mult s-a si desfiintat dupa doar câteva saptamâni de la partida de baraj desfasurata la Cluj-Napoca.
Mai apoi, în urma cu trei ani, Luceafarul Balan a reusit sa depaseasca redutabila Olimpia II Satu Mare, dar a rezistat doar un tur în Liga a III-a, deoarece în iarna s-a retras din campionat!
Aproape sigur, nici sezonul 2017 – 2018 nu va aduce mai mult soare pentru iubitorii “sportului rege” din Salaj, deoarece campioana Unirea Mirsid a pierdut la scor mansa tur cu Sticla Ariesul Turda si sansele de promovare sunt aproape nule. Sigur, trebuie precizat si faptul ca salajenii nu prea aveau intentia de a promova, din cauza banilor.
În acesti 12 ani, Salajul a fost reprezentat la baraj de echipe din municipiul Zalau (FC Zalau de trei ori), din orasele simleu Silvaniei (Silvania II si Sportul ), Jibou (Rapid) si comunele Ileanda (Somesul), Treznea (Mesesul), Halmasd (Flacara), Mirsid (Unirea de doua ori) si Balan (Luceafarul Balan si Dumbrava Gîlgau).

Rezultatele meciurilor din baraj din ultimii 12 ani:
2006: FC Zalau – “U” Cluj 1919 0 – 1 (la Oradea)
2007: FC Zalau – FC Bihor II 2 – 3 (Cluj)
2008: FC Zalau – Spicul Mocira 1 – 0 (Cluj)
2009: Silvania II simleu – Turul Micula 1 – 2 (Marghita)
2010: Somesul Ileanda – Bioland Paleu 0 – 0, 5 – 4 – d.l.d. (Cluj)
2011: Olimpia Satu Mare – Mesesul Treznea 6 – 0 (Oradea)
2012: Plimob Sighet – Flacara Halmasd 2 – 1 (Satu Mare)
2013: Metalurgistul Cugir – Rapid Jibou 4 – 0 (Oradea)
2014: Sportul simleu – CSC Sânmartin 3 – 5 (Câmpia Turzii)
2015: Olimpia Satu Mare II – Luceafarul Balan 2 – 1
Luceafarul Balan – Olimpia Satu Mare II 5 – 2!
2016: Viitorul Ulmeni – Unirea Mirsid 1 – 0
Unirea Mirsid – Viitorul Ulmeni 0 – 7
2017: Unirea Tasnad – Dumbrava Gâlgau 2 – 1
Dumbrava Gâlgau – Unirea Tasnad 1 – 3

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *