Autoritatile ne asigura ca nu sunt probleme cu aprovizionarea de alimente

8
1009

 

Autoritatile ne asigura ca nu sunt probleme cu aprovizionarea de alimente

De la aparitia primului caz de #coronavirus in tara noastra, din data de 26 februarie 2020, oamenii au dat navala in magazine pentru a se aproviziona.
Astfel, la momentul in care rafturile au inceput sa se goleasca, preturile unor alimente a inceput sa creasca.
Autoritatile asigura ca nu exista probleme cu stocurile, iar depozitele sunt pline. In acelasi timp, Protectia Consumatorilor a cerut plafonarea preturilor, dar si limitarea cantitatilor pe care le poate cumpara o persoana.
Potrivit Stirile ProTV, romanii sustin ca au crescut preturile. Astfel, Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a cerut Guvernului sa plafoneze preturile de la produsele de baza, mai exact la faina, zahar, ulei, carne, lapte si oua.
Totodata, ANPC cere si limitarea cantitatii unui tip de produs, vandut unei singure persoane. Pe de alta parte, marile lanturi comerciale sustin ca depozitele sunt pline de marfa. In unele supermarketuri se lucreaza 24 de ore din 24.
Si vanzarile online au crescut, oamenii preferand sa ramana in case si sa isi achizitioneze alimentele alegand varianta livrarii la domiciliu.

 

 

COMENTARII

  1. Masa media duce în eroare de multe ori ,exagerează s au sunt pe langa subiect!!!!aceste alimente dispar tot din cauza veniților acasă,ei au rezerve de bani ei au fugit acasă că fricoșii făcând doar mult rău,aducând virusul cu bună știință!!!

  2. Cu siguranta, rafturile sunt golite de buticari, dimineata, la prima ora, cand pensionarii nu au voie sa paraseasca domiciliul. Se impune rationalizarea alimentelor de baza !

  3. Acum - Dumnezeu cu mila! Ca de la guvernanti nu auzim decat ,,vom face..., va trebui sa...,vom analiza...De ce nu FACETI, fara atata vorbarie si analize fara rost!

    • Da 0 37-dar exista si altfel de oameni in tarile pe care le-ai enumerat mai ales in sectorul bugetar unde oamenii de acolo isi fac treaba.Daca citesti Decretul starii de urgenta vei vedea ca scrie clar si explicit ca preturile la alimentele de baza ,medicamente nu pot depasii media preturilor de pe ultimele 3 luni anterioare decretarii acestei stari.Numai ca putorile noastre bugetare nu-si fac datoria .In plus in Ordonanta Militara 4 s-au plafonat la nivelul zilei de duminica preturile la utilitati ,combustibili etc.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.