SondajRSS Feed

Autobuzul Centenar a ajuns la Jibou, în incinta Gradinii Botanice din localitate

8 Noiembrie 2018

Autobuzul Centenar, un fel de expozitie în miscare dedicata valorizarii contributiei salajenilor la înfaptuirea României moderne, a ajuns si în orasul Jibou, în interiorul Centrului de Cercetari Biologice sau dupa cum stie toata lumea la Gradina Botanica „Vasile Fati”.
„Expozitia calatoare este o provocare la cunoastere pentru fiecare dintre noi. Dincolo de informatiile si materialele video pe care le-am pregatit pentru voi, va asteptam sa va înscrieti la concursul de cultura generala ce va rula în cadrul unei aplicatii digitale, pe baza informatiilor pe care vi le punem la dispozitie. Nu ratati sansa de a cunoaste istoria si a deveni potentialii câstigatori ai premiilor puse în joc!”, afirma organizatorii si initiatorii acestui inedit proiect.
„Centenar Calator” este un proiect care apartine Muzeului de Istorie si Arta (MIJA) Zalau, realizat în parteneriat cu Primaria Zalau si SC Transurbis SA Zalau (societatea de transport public de calatori), în perspectiva celebrarii Centenarului Marii Uniri de la 1918.
Autobuzul expozitie va ajunge în toate orasele ju

Autobuzul Centenar a ajuns la Jibou,  în incinta Gradinii Botanice din localitate
detului, dar si în localitatile din care fac parte personalitatile importante ale istoriei moderne si contemporane.
De asemenea, calatorii vor beneficia si de o aplicatie de tip joc de cultura generala, pe mai multe nivele, câstigatorii acestui joc urmând a fi premiati, în luna decembrie, la finalul campaniei.
Trebuie mentionat faptul ca prima stationare a acestui proiect inedit a avut loc pe platoul central din Zalau, dupa care autobuzul „a plecat” în centrul orasului simleu Silvaniei, iar acum este la a treia oprire.
Accesul pasagerilor în interiorul autobuzului este absolut gratuita pe toata perioada desfasurarii proiectului, inclusiv pâna în luna decembrie.

Vizualizari 515
Comentarii articol

>

in 8 Noiembrie 2018 7:15

DE CE NU NE SPUNETI SI CINE SE DISTREAZA IN ACST TURNEU CU AUTOBUZUL...,BANUIESC CATOATA SLEATA CEA FRUMOASA A IUBITILOR NOSTRI CONDUCATORI DIN JUDET

>

in 8 Noiembrie 2018 7:16

DE CE NU NE SPUNETI SI CINE SE DISTREAZA IN ACST TURNEU CU AUTOBUZUL...,BANUIESC CATOATA SLEATA CEA FRUMOASA A IUBITILOR NOSTRI CONDUCATORI DIN JUDET

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.