SondajRSS Feed

Ne-am ales cu turcisme ieftine; viata grea pentru calatorii zalauani

Autobuzele Transurbis cumparate de noi din Turcia crapa pe sosea

15 Februarie 2018

Un autobuz al Transurbis, marca BMC, cumparat de nou de catre Primaria Zalau in urma cu opt ani, s-a defectat ieri. Autobuzul s-a stricat in cartierul Bradet. Trebuia sa mearga pe ruta numarul 11 Zalau – Ortelec, asa ca, din cauza defectiunii, calatorii au rabdat in frig pana cand s-a urnit din nou masina, pret de o jumatate de ora. Au avut parte de acelasi supliciu si calatorii din statiile de pe traseu, care nu stiau ca autobuzul s-a defectat. I-au cerut socoteala soferului pentru intarziere, iar acesta a replicat, cu un comportament de mahala, intrebandu-i pe calatori ca ce-i intereseaza pe ei ce are autobuzul si cand merge; sa se bucure ca merge din ora in ora spre Ortelec. 

O situatie jenanta pentru compania de transport in comun din Zalau, SC Transubis, a avut loc si in 10 ianuarie, cand zeci de zalauani care asteptau in Centru autobuzul de pe linia 22, pe traseul Bradet – Dumbrava Nord, la ora 17:04, in statia de langa Biblioteca Judeteana, n-au avut ce face decat sa rabde frigul pana la urmatoarea cursa programata. Iar in Zalau autobuzele nu circula chiar des.
Autobuzul se stricase, iar directorul general al SC Transurbis Zalau, Alin Oros, ne-a explicat atunci ca a fost vorba tot de unj BMC fabricat in 2010. Oros spunea ca si anul trecut au fost 5-6 cazuri similare. Si, in numele Transurbis, Alin Oros si-a cerut scuze calatorilor. Ar trebu

Autobuzele Transurbis cumparate  de noi din Turcia crapa pe sosea
i sa spuna si soferilor cum se procedeaza.

Autobuzele BMC noi – marea pacaleala pentru Zalau

“nca din anul 2015 s-a ridicat in sedintele Consiliului Local Zalau problema autobuzelor BMC, care au fost cumparate de noi, dar s-au defectat repede.
Un autobuz marca BMC, cumparat de nou din Turcia, a costat bugetul Zalaului suma de 50.000 de euro.
“n sedinta de Consiliu Local Zalau din 5 octombrie 2015, primarul Radu Capilnasiu, cel care a fost "mintea stralucita" a afacerii BMC, le-a spus consilierilor judeteni ca pana si el a ajuns la concluzia ca autobuzele sunt foarte proaste.
"Din pacate, avem experienta cu autobuzele noi, BMC-urile care au fost cumparate prima data si care au deja 5 ani de zile. Efectiv, crapa caroseria. Din pacate, trebuie sa recunoastem, arata foarte bine, dar sunt foarte proaste", spunea in 2015 primarul de atunci, Radu Capilnasiu.

Vizualizari 2331
Comentarii articol

>

in 15 Februarie 2018 1:00

Como va cumpara autobuse noi din bani proprii !!! doamne ajuta

>

in 15 Februarie 2018 2:02

Liviu Balint a propus in sedinta parlamentara sa fie schimbate autobuzele din Zalau. Multumim singurul parlamentar care face ceva

>

in 15 Februarie 2018 2:45

Cine-i director la Trasurbis? Despre ce vorbim?

>

in 15 Februarie 2018 7:53

Eduard...iară articole deampixu...o mașina de 8 ani se defectează...dar un autobuz??

>

in 15 Februarie 2018 7:56

Stire de senzație.....un autobuz cumpărat de nou care acum are 8 ani..s-a defectat.. bravo

>

in 15 Februarie 2018 8:01

La ce drumuri avem crapa si tancurile.ia mereti pe republicii sau pedri casa armatei si o sa vedeti.si nici n au nici o treaba soferii.acu vre oluna am circulat trei zile la rand cu acelasi autobuz.gramada de coji de seminte din spate era tot acolo.scaunele n au fost spalate niciodata,sunt slinoase de ti e scarba sa stai pe ele.de ce nu i dau soferii si controloarele pe jegosii aia de tigani?tre sa coboram noi ca nu le suportam putoarea?de ce nu aveti controlori de aia fiorosi cum sunt in alte parti.tantile astea s depasite.amendeaza si ele pe alese.vai de noi.

>

in 15 Februarie 2018 8:40

Autobuze Renault vechi de 15 ani circula in Cluj de vreo 10 ani cel putin! La fel si secondurile ale patratoase din Zalau au venit cu ani buni in spate! Isuzu-urile ale mici nu au crapat dupa 5-8 ani! Hai sa fim seriosi... BMC asamblate in Ilfov...tragi apa dupa ele!

>

in 15 Februarie 2018 8:42

Como aduce la Zalau cate o masina electrica pentru fiecare familie, gratis! Si curentul il dau tiganii din caramidari, tot pe gratis!

>

in 15 Februarie 2018 12:04

COMO ADUCE FERICIREA IN JUD SALAJ ,PT ASTA ARE NEVOIE DE TIMP DECI VOTATI COMO PT URMATORUL MANDAT:)

>

in 15 Februarie 2018 12:04

COMO ADUCE FERICIREA IN JUD SALAJ ,PT ASTA ARE NEVOIE DE TIMP DECI VOTATI COMO PT URMATORUL MANDAT:)

>

in 15 Februarie 2018 13:40

Măi gazetar cu mintea strălucită,autobuzele alea au fost luate prin licitație publică,și ție să-ți dea domnul numai lucruri noi,de opt ani vechime !

>

in 15 Februarie 2018 15:41

Ha ha, ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns....iar se laudă Como singur. Da la cât sunt de prosti PSDeii nu-i mare lucru să-l creadă

Cine e Como?>

in 15 Februarie 2018 19:47

Pe bune! Cine e Como? Mersi.

>

in 18 Februarie 2018 16:49

Comoda e o persoana cu grave deficiențe psiho-cognitive

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.