Au trecut alegerile. Așteptăm să vedem promisiunile din campanie transformate în fapte

0
377


După alegerile de duminică, 27 septembrie, candidații, învingători sau învinși, au transmis, pe rând, mesaje de mulțumire celor care i-au votat și celor care i-au sprijinit în perioada campaniei electorale. Urmează patru ani de muncă, la finalul cărora vom vedea cât din ceea ce ni s-a promis va deveni realitate.

„Cu încrederea miilor de zălăuani, din grijă față de oameni și din respect și prețuire pentru opțiunea acestora, voi continua să muncesc pentru Zalău! Votul pe care mi l-ați acordat înseamnă responsabilitate și implicare. Fără îndoială nu va fi ușor, dar mă voi gândi mereu la toți cei care și-au pus nădejdea în mine și atunci voi găsi forța necesară pentru a continua. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și îi asigur de toată considerația mea și pe cei care au avut alte opțiuni. Doamne ajută!”, spune primarul reales al municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

„Dragi șimleuani, vă mulțumesc mult pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o mie și echipei PNL.

Sunt onorat că și de această dată am avut sprijinul dumneavoastră pentru câștigarea unui nou mandat. Vă mulțumesc tuturor șimleuanilor care ați fost la vot iar pe cei care au avut o altă opțiune îi asigur că voi fi și primarul lor și voi face tot ce ține de mine pentru a dezvolta proiecte benefice comunității noastre”, susține primarul reales la Țimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș.

„Acum 4 ani de zile m-ați împuternicit să preiau cârma orașului. În tot acest timp, prin numeroasele proiecte derulate, am reușit să schimbăm fața orașului nostru. Susținerea și aprecierea voastră din ultimele săptămâni a fost cea care m-a motivat și mi-a dat putere să continui ce am început.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și încrederea acordată!”, spune Dan Ghiurco, ales primar pentru încă un mandat la Jibou.

„Dragi sălăjeni, vă mulțumesc! Celor câteva mii care s-au implicat direct în campania electorală, zecilor de mii care ați crezut în echipa PNL și i-ați încredințat votul, dar și celorlalte zeci de mii cărora va trebui să vă demonstrăm în următorii ani că vă merităm votul. Este un moment istoric pentru PNL și un moment istoric pentru Sălaj. Administrația județeană are de acum o conducere liberală și un parteneriat solid cu guvernul liberal din care, cu mândrie, fac și eu parte. Urmează 4 ani de muncă, ani în care va trebui să demonstrăm fiecărui cetățean în parte că toate asumările din campania electorală sunt pentru noi obiective și nu doar simple promisiuni. Urmează 4 ani în care echipa PNL Sălaj va trebui să demonstreze că județul nostru poate fi aliniat la standardele administrațiilor liberale din județele învecinate. Axa Vestului a fost întregită prin victoria obținută de PNL la Consiliul Județean Sălaj. Îl felicit pe Dinu Iancu Sălăjanu pentru victorie, îi felicit pe toți primarii PNL a căror muncă din ultimii ani le-a fost răsplătită cu noi mandate și nu în ultimul rând pe cei 6 noi primari liberali care au reușit să-și convingă electoratul că o administrație de dreapta reprezintă o soluție pentru dezvoltarea comunităților lor”, spune liderul PNL Sălaj, Lucian Bode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here