Atentie zalauani! Au reaparut spargatorii de apartamente in Zalau

2
3878

Intr-o postare pe un grup de pe o retea de socializare, o doamna povesteste ca in cartierul Porolissum, s-ar fi spart doua apartamente in miez de noapte din care s-ar fi furat bunuri. Femeia trage un semnal de alarma celor care locuiesc la parterul blocului si obisnuiesc sa-si lase geamurile rabatate.

————————————————————————————————————————————-

“Mamici aveti grija, NU LASATI GEAMURILE RABATATE, MAI ALES LA PARTER, la noi in Porolissum deja au intrat in doua apartamente si au si reusit sa fure tot ce au avut in cale la 4 noaptea, GEAMURILE RABATATE SE POT DESCHIDE FOARTE USOR”, a povestit femeia pe un grup de pe o retea de socializare.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Salaj au fost sesizati luni, 27 iulie, la ora 19:00, de catre un barbat din Zalau despre faptul ca persoane necunoscute au intrat in apartamentul sau si au luat mai multe bunuri. Politia specifica faptul ca la momentul comiterii faptei geamul era intredeschis. In continuare oamenii legii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru identificarea hotilor.

“Poliția a fost sesizată, luni, 27 iulie a.c., la ora 19.00, de către un bărbat din Zalău, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în apartament și i-au luat mai multe bunuri. La momentul comiterii faptei geamul era întredeschis. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt și continuă cercetările pentru identificarea autorului/autorilor.”, a transmis Ipj Salaj

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here