Asfaltarea strazii 22 decembrie finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie

5
2124

 

Asfaltarea strazii 22 decembrie finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie

Viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel face un anunt important cu privire la lucrarile de pe strada 22 Decembrie care se afla in reabilitarea. Potrivit acestuia, lucrarile la partea carosabila ar urma sa fie finalizate in weekendul 27-29 septembrie cand se va turna stratul de uzura. Lucrarile la trotuare si iluminat public vor continua.

"Saptamana viitoare de vineri pana duminica (nr. 27-28 septembrie) se va turna stratul de uzura pe strada 22 Decembrie. Urmeaza sa se marcheze carosabilul si sa se faca o receptie partiala pe trama stradala. Se vor continua lucrarile la trotuare, iar la momentul cand vom avea un castigator pe iluminat public, la proiectul european finantat din fonduri europene, vom intevenii cu schimbarea stalpilor si cu iluminat public modern conform proiectului. In weekend se asfalteaza strada si e foarte important pentru ca vom oprii circulatia. Se va circula doar pe un sens. Terminam sambata asfaltarea pe un sens si trecem duminica pe celalalt sens. Vom gestiona traficul cu Politia si semafoare.", ne-a declarat viceprimarul Teordor Balajel.

Un proiect finantat de Guvernul Romaniei prin PNDL 2

Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat la data de 11 august 2018. Lucrarile vizeaza cei 2,4 kilometri cuprinsi intre cladirea Primariei Zalau si benzinaria Inserco. Reabilitarea include infrastructura subterana de comunicatii si iluminat, pista de biciclete, spatii verzi, trotuare, canalizare pluviala, reabilitarea a trei poduri, doua zone de parcare, opt refugii pentru statiile de autobuz. Firmele care lucreaza pe strada 22 Decembrie 1989 sunt SC Euroconstruct SRL si SC Drum Construct SRL. Este un proiect finantat prin PNDL 2 in valoare de peste 7,5 milioane lei.

 

 

COMENTARII

  1. Vă rugăm pt porțiunea de drum între Tip Top și magazinul Husqvarna pe str. 22 Decembrie 1989 să rezolvați să nu se mai parcheze deoarece zilnic se parchează întro dezordine cruntă îngreunand enorm de tare circulatia !!! Insist in rezolvarea acestui caz !\r\n

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.