Armata vine in sprijinul politistilor si jandarmilor

10
1217

 

Armata vine in sprijinul politistilor si jandarmilor

Pentru a gestiona mai bine situatia creata in tara si pentru ca masurile sa fie respectate de populatie, autoritatile au hotarat ca alaturi de politistii si jandarmii care patruleaza pe strada, sa faca parte si armata. In vederea prevenirii raspandirii virusului, restrictiile pentru deplasarea populatiei sunt limitate, iar pentru nerespectarea lor organele abilitate vor putea lua masuri.

Am convenit sa folosim si Armata pentru a gestiona mai bine situatiile create in teren. In acest fel, Armata va pune la dispozitie personal care va veni sa suplimenteze fortele de ordine publica, Jandarmerie si Politie “, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Potrivit ultimelor informatii, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 906 cazuri de imbolnavire cu COVID-19, iar 86 de persoane au fost declarate vindecate si externate.

Foto:digi24.ro

 

 

COMENTARII

  1. Bucurate mai prostule care te-a facut mama ta ca armata sta in curtea ei de 30 de ani,dar ce vroiai sa faca daca nu am avut nevoie de ei? Sa se plimbe cu tancul pe bulevard?cum dracu poti sa fii atat de cretin...,ai diploma?

  2. “Armata vine in sprijinul politistilor si jandarmilor”. Sa inteleg ca armata, politia si jandarmeria se coalizeaza impotriva populatiei care eventual e infectata (fara voia lor)? Cum ar fi de exemplu armata & co sa AJUTE populatia sa supravietuiasca si sa depaseasca o perioada sper ca unica a acestei generatii. Un gazetar ar trebui sa fie mai atent la cum insira cuvintele altfel in jumatate de an, si vom supravietui destui sa vedem asta, oamenii vor lua de cadou orice rahat lì se arunca in fata.

  3. Ce Dra' face Armata cu tabu acolo, cu pusca la picor ,cu megafonul....aaaa, vrea sa inpuste virusul sau vre-un batrin de 70 ani care iese sa-si cumpere piine la ora 9....induce stres si teroare, atita situ razboi psihologic .....ciuca, Ciucaà, ROMANIA nu-i Afganistan , intelegi? Respect Armata, intotdeauna scriu cu litera mare! Armata nu face politica!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.