Armata cauta 2.200 de soldati voluntari dar in judetul Salaj nu mai sunt locuri

0
22


Armata romana a inceput de luni recrutarea soldatilor voluntari. Asa ca persoanele interesate isi pot depunee dosarele.
Pentru anul acesta sunt disponibile 2.200 de posturi pentru gradati si soldati, rezervisti voluntari in 24 de judete si in municipiul Bucuresti.
De la Centrul Militar Judetean afam ca judetul Salaj nu mai dispune de locuri libere. Salajenii doritori se pot adresa judetelor invecinate, care ofera locuri in functie de necesarul fiecarei unitati administrativ-teritoriale.
Locurile disponibile sunt in mai multe judete din tara, inclusiv Cluj, Alba si Bihor. Doritorii pot cere informatii suplimentare la sediul centrului militar judetean pentru care opteaza, dar pot solicita informatii si la Centrul Militar al judetului Salaj, trelefon 0260.615.420.
“Recrutarea pentru ofiteri, stop_coloana maistri militari si subofiteri rezervisti voluntari se va realiza in etapa a doua dupa un calendar care va fi anuntat in timp oportun”, anunta MapN intr-un comunicat.
Centrul Militar Salaj anunta ca nu mai sunt locuri si ca salajenii care au dorit sa se angajeze au putut sa se inscrie pe locurile care s-au comunicat in luna mai. Salajul a scos atunci la concurs posturi pentru ofiteri muzica militara pentru care au fost disponibile sase locuri, ofiteri psihologi si sociologie militara – 10 locuri; subofiteri specialitatea sanitar 19 locuri, subofiteri specialitatea muzici militare – 25 de locuri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here