Arhiepiscop de Cracovia avertizeaza ca "ciuma curcubeului" ameninta Polonia

0
4

Arhiepiscopul Cracoviei se confrunta cu o reactie virulenta din partea activistilor LGBT, dupa ce a comparat "ciuma rosie" a comunismului cu miscarea drepturilor homosexualilor, pe care a definit-o "ciuma curcubeului" care spala creierele conationalii lor sai.

rn

"Pamantul nostru nu mai este afectat de ciuma rosie, ceea ce nu inseamna ca nu exista una noua, care vrea sa ne controleze sufletele, inimile si mintile", a declarat joi arhiepiscopul Marek Jedraszewski, in cadrul unei liturghii celebrate pentru a marca 75 de ani de la revolta polonezilor impotriva ocupatiei naziste.

rn

Jedraszewski a sustinut ca ideologia comunista si ideile promovate de LGTB privind drepturile egale pentru minoritatile sexuale sunt inradacinate efectiv in aceeasi sursa. Arhiepiscopul a definit "ciuma LGBT si curcubeul" drept "o noua fata a amenintarii bolsevice pentru natiunea noastra si valorile noastre", deoarece "oricine promoveaza sau apara ideologia LGBT neaga demnitatea societatii familiale si a valorilor si traditii ale natiunii, ca intr-o provocare bolsevica noua si si mai amenintatoare pentru identitatea noastra".

rn

Referindu-se explicit la amintirea eroismului partizanilor si soldatilor polonezi impotriva nazistilor, el a cerut "sa se apere impotriva noii amenintari comparabile cu bolsevismul dreptul la viata si demnitatea unui barbat si a unei femei care isi construiesc o familie pentru a avea copii, pentru patrie ".

rn

In Occident si mai nou si la noi, oricine indrazneste sa puna la indoiala teroriile propagate de activisti LGBT se confrunta cu o campanie de discreditare, in special prin mass-media, nu de putine ori, dreptul la exprimare a celor care se opun acestor teorii este etichetat ca si "discurs al urii" fiind tarati prin tribunale, exact ca pe vremea bolsevismului sau al nazismului, cand "legea" si "ideologia" celui care detinea controlul deveneau politica de stat, indiferent de drepturile sau libertatile celorlalti. Acum nu se intelege de ce optiunea sexuala a cuiva trebuie ideologizata si impusa prin "lege", de ce nu se poate discuta pro si contra in mod liber, accepta sau refuza teoriile gender.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here